Langere wimpers zónder extensions? Dat kan met deze handige hack

Je hebt van die hacks die je leven verrijken. Toen je voor het eerst ontdekte dat je een hipster over je panty heen kon dragen, zodat je er niet de hele dag aan sjorde bijvoorbeeld. Of toen je ontdekte dat je alleen de vette gedeeltes van je haar kon wassen en zo zeeën van tijd bespaarde. En nu is er weer zo’n hack. Een hack die je leven zoveel beter maakt. Want je kunt je wimpers langer maken, écht langer maken, zonder er voor de deur uit te gaan. Hoe chill is dat?

Droomde je altijd al van lange wimpers? Bedank dan vlogger Huda Kattan, want zij heeft een video gepubliceerd die je voor altijd zult onthouden. Dankzij haar heb jij straks een paar kijkers waar zelfs Bambi nog jaloers op zou zijn.

Alles wat je nodig hebt voor langere wimpers is: mascara, een spoolie – dat is een borsteltje dat er uitziet als een mascara- of wenkbrauwborstel – en watjes. Die drie dingen doen de trick.

Lange wimpers hebben

1. Eerst breng je mascara aan zoals je gewend bent
2. Vervolgens pak je de spoolie en haal je die door de watjes
3. Daarna kam je je wimpers
4. En breng je weer mascara aan
5. Je kunt deze stappen een paar keer herhalen. Breng wel altijd voldoende mascara aan, je wilt namelijk niet dat de pluisjes in je ogen terecht komen. Draag je contactlenzen, breng het katoen dan niet te dicht aan bij je wimperlijn
6. Voilà, je wimpers waren nog nooit zo lang.

Misschien vind je dit artikel ook leuk: Earparty on fleek: oorbellen à la het heelal zijn helemaal hot

Reageer op artikel:
Langere wimpers zónder extensions? Dat kan met deze handige hack
Sluiten