Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 25 mei 2018

Dit is de langste stormbaan van Nederland óóit en dit parcours wil jij echt afleggen

Vroeger ging je als kind naar Ballorig en was je hier niet weg te slaan. Dit was het allermooiste uitje ooit. Een dag als dit kan jij nu herbeleven op de langste stormbaan van Nederland. Trommel je vriendinnen maar vast op want dit wordt de leukste dag ooit.

Yes! Halverwege de maand juli staat in Zoetermeer de langste stormbaan van Nederland. De baan is bijna 400 meter lang en dit is de plek waar jij je klimmend, klauterend en kruipend; kan uitleven.

Langste stormbaan

De stormbaan bevindt zich in Zoetermeer van 14 tot en met 22 juli. De baan komt op het gras aan de Oosterweg. Het parcours is bijna 400 meter lang (om precies te zijn 380 meter). Het parcours bestaat uit allerlei verschillende luchtkussens. Je kan al je vriendinnen of familieleden optrommelen om deze leuke dag te beleven.

Wedstrijd

Naast alle lol die jullie gaan maken doe je mee aan een spannende wedstrijd. Je wordt ingedeeld op basis van jouw leeftijd.

De gemeente wacht nog op groen licht maar wanneer dit zo ver is, kan jij je opgeven voor de game. Een kaartje kost rond de 8 en 10 euro.

Wanneer het groene licht gegeven is, maken wij hier een leuk teamuitje van, zin in!

Reageer op artikel:
Dit is de langste stormbaan van Nederland óóit en dit parcours wil jij echt afleggen
Sluiten