Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 8 mei 2019

Glijbaanlovers opgelet! De langste trechterglijbaan ter wereld opent bijna in Drenthe

Klopt je hart stiekem ook sneller als je ergens een waterpark ziet? Mooi, want dan ben je in Drenthe binnenkort aan het goede adres als je eens met 60 kilometer per uur van de glijbaan wil sjezen. De langste trechterglijbaan ter wereld opent namelijk hier.

Met een lengte van maar liefst 197 meter is deze glijbaan genaamd Saltato een must om deze zomer te bezoeken. Heb je gelijk een excuus om een nieuwe bikini te kopen.

Langste trechterglijbaan van de wereld vind je straks in Drenthe

De glijbaan opent begin juli in het vakantiepark Hof van Saksen. Wedstrijdjes doen tegen elkaar zit er niet in, want je komt op een tweepersoonsband te zitten. Wanneer je er klaar voor bent word je vervolgens losgelaten.

Mocht je na een paar uurtjes uitgekeken zijn op deze glijbaan, wat we ons niet kunnen voorstellen, dan is nog veel meer voor jou in petto. Hoe lachen is het om met je vriendinnen de wildwaterbaan af te gaan. Om vervolgens op een onderwaterscooter (!?) te stappen.

Of ga van de recordbrekende glijbanen, zoals de grootste indoor waterglijbaan met vrije val, de hoogste bandenglijbaan met lichteffecten en de steilste speedslide. We. Willen. Hier. Nu. Heen.

Eén ding is zeker, je staat in de avond helemaal vermoeid en voldaan buiten.

Lees ook: Getest: deze zelfbruiner is betaalbaar én je krijgt er geen vlekken door

RTL Nieuws

Reageer op artikel:
Glijbaanlovers opgelet! De langste trechterglijbaan ter wereld opent bijna in Drenthe
Sluiten