Dol op de feestdagen? Last Christmas is de feel good film die je deze kerst wil zien

Kerst is toch wel een van de leukste periodes van het jaar. Een leuke kerstboom, kerstlichtjes, versiering in huis, kaarsjes aan. Het straalt gewoon gezelligheid uit. Niks is ook zo lekker als wanneer het buiten koud is, jij heerlijk warm binnen zit met een lekkere feel good film.

Over minder dan 100 dagen is het eindelijk weer zover: kerst. Dit betekent fijn samen zijn met je familie, lekker eten en natuurlijk die heerlijke feel good films, zoals Love Actually en The Holiday. Wij hebben nu goed nieuws voor jullie. Dit jaar draait de film Last Christmas in de bioscoop en wij weten zeker dat jij deze ook wil zien.

Waar gaat Last Christmas over?

De film Last Christmas gaat over Kate, een jonge en soms wat humeurige vrouw. Tevreden over haar leven is ze niet. Dit komt niet alleen door de moeilijke periode die ze heeft gehad in haar leven, maar ook om het feit dat ze als elf werkt in een kerstwinkel die het hele jaar geopend is. Het liefst laat ze haar grootste droom uitkomen en wordt ze een beroemde zangeres.

Het lijkt te mooi om waar te zijn wanneer Tom in haar leven komt. Het lukt hem zelfs om de muur die Kate om zich heen heeft gebouwd te slopen. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor kerst, lijkt niks goed te gaan voor de twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren en wat hoop hebben.

Muziek van George Michael

Wat ook zo leuk is aan deze feel good film is dat de muziek van George Michael vaak aanwezig is tijdens de film, waaronder natuurlijk een van de populairste kerstliedjes en de titel van deze film: Last Christmas. Daarbij wordt er zelfs muziek afgespeeld in de film die nog nooit eerder is uitgebracht.

De romantische komedie Last Christmas is vanaf 9 november te zien in de bioscoop. Benieuwd naar deze heerlijke kerstfilm? Bekijk hieronder de officiële trailer.

Last Christmas – Official International Trailer (Universal Pictures) HD

In cinemas November 15 Follow us on Facebook at https://www.facebook.com/Last-Christmas-UK-569820136833875 Find us on Instagram at https://www.instagram.com/ Follow us on Twitter at https://twitter.com/universaluk http://www.lastchristmasmovie.co.uk Genre: Romantic Comedy Cast: Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh and Emma Thompson Director: Paul Feig Writers: Emma Thompson, Bryony Kimmings Producers: Paul Feig, Jessie Henderson, David

Meer over films:

Reageer op artikel:
Dol op de feestdagen? Last Christmas is de feel good film die je deze kerst wil zien
Sluiten