Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 8 november 2019

Beautify keek Last Christmas: dé kerstfilm van dit jaar waardoor je echt een bezoekje aan de bioscoop wil brengen

Sinds deze week draait ein-de-lijk dé kerstfilm van het jaar in de bioscoop en Beautify was één van de eersten die Last Christmas mocht zien. Benieuwd of jij deze film écht wil bezoeken? Lees dan snel verder en kom erachter wat wij van deze kerstfilm vinden.

Bel de meiden maar op, want het is tijd voor de eerste kerstfilm van het jaar. Na al het geduld van de wereld te hebben, kunnen we vanaf deze week eindelijk Last Christmas bewonderen in de bioscoop. Een heerlijke kerstfilm met humor, maar ook nog veel meer. Geloof ons, deze film is écht een bezoekje aan de bioscoop waard.

Last Christmas in de bioscoop

De film Last Christmas vertelt het verhaal van de iets wat humeurige Kate. Ze werkt als elf in een kerstwinkel die het hele jaar geopend is. Na een heftige periode in haar leven is Kate niet meer hetzelfde als daarvoor. Tot ze de knappe Tom ontmoet die haar leven op zijn kop zet.

Sinds ze een harttransplantatie heeft gehad, is ze namelijk nooit meer de oude geworden. Tom leert Kate om weer te genieten van het leven. Ze besluit om de banden met haar familie aan te halen, zich in te zetten als vrijwilliger en haar passie voor zingen en acteren te volgen. Maar wat gebeurt er als Tom ineens uit haar leven verdwijnt?

Niet alleen het verhaal is bijzonder, maar ook de muziek is top in deze film. In de film hoor je namelijk vaak de leukste nummers van George Michael voorbij komen, zoals één van de populairste kerstnummers Last Christmas. Weten we ook gelijk waar de filmtitel vandaan komt. Zelfs de aftiteling van deze film wil je niet missen, want hier hoor je zijn nieuwste nummer. Genoeg redenen om te gaan toch?

Last Christmas – Official Trailer

Emilia Clarke and Henry Golding star in #LastChristmasMovie. Watch the trailer now. — Facebook: http://unvrs.al/LastChristmasFB Twitter: http://unvrs.al/LastChristmasTW Instagram: http://unvrs.al/LastChristmasIG Site: http://unvrs.al/LastChristmasSite — Emilia Clarke (HBO’s Game of Thrones), Henry Golding (A Simple Favor, Crazy Rich Asians), Michelle Yeoh and Emma Thompson star for director Paul Feig (A Simple Favor, Spy, Bridesmaids) in the romantic comedy Last Christmas, with a screenplay by Academy Award® winner Thompson (Sense and Sensibility, Bridget Jones’s Baby) and playwright Bryony Kimmings.

Eindoordeel

De film heeft genoeg reden om naar toe te gaan, maar wat vinden wij er nu eigenlijk van? Last Christmas raden we iedereen aan om te gaan kijken in de bioscoop. Het is niet alleen een heerlijke kerstfilm, maar er zit ook nog eens een mooie boodschap in die je niet ziet aankomen wanneer je alleen de trailer gezien hebt.

Een film vol met liefde, drama en een grote portie humor is alles wat je nodig hebt om je kerst goed te beginnen. Last Christmas is niet je gemiddelde kerstfilm. Nee, het is een goede kerstfilm met een sterk verhaal.

Ons oordeel:
Verhaal: ⭐️⭐️⭐️⭐️
Cast: ⭐️⭐️⭐️⭐️
Originaliteit: ⭐️⭐️⭐️⭐️
Muziek: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Beautify keek Last Christmas: dé kerstfilm van dit jaar waardoor je echt een bezoekje aan de bioscoop wil brengen
Sluiten