Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 1 juni 2018

Last minute op vakantie? Op deze bestemmingen heb je gegarandeerd zon

Joe joe, heb je het even helemaal gehad in Nederland? Dan is het tijd om wat zonuren mee te pakken op één of andere tropische bestemming. Mocht je toe zijn aan een last minute vakantie: op deze bestemmingen heb je gegarandeerd zon. On y va.

Als je je last minute vakantie lekker dichtbij huis wil houden is Europa een heerlijke bestemming. Je hoeft alleen maar op te zoeken welke plekken veel zonuren hebben. Dan zit er nog maar één ding op: het boeken zelf.

Last minute vakantie: bestemmingen met veel zonuren

Er zijn heel wat steden in Europa waar je prima kunt vertoeven tijdens je last minute vakantie. Op de volgende plekken is het nu hartstikke mooi weer:

1. Podgorica, Montenegro

Trommel je liefje of je vriendinnen maar op, want Montenegro wordt nog niet overspoeld met toeristen. De natuur is knettermooi en bovendien kun je hier heerlijk relaxen in de zon. Het aantal zonuren ligt op 2480. (Een jaar heeft 8460 uur)

2. Barcelona, Spanje

Barcelona is geen originele plek voor een last minute vakantie, maar je hebt er wel alles wat je nodig hebt. Zon, zee en strand. Oh, en heerlijk eten. De zon schijnt hier trouwens 2524 uur per jaar.

3. Lissabon, Portugal

Portugal is een überchille bestemming voor je last minute vakantie. De zon laat zich bijna altijd zien (2799 uur per jaar), het eten is er heerlijk en de omgeving mooi.

4. Nice, Frankrijk

Het zuiden van Frankrijk is niet de goedkoopste optie voor een last minute vakantie, maar mooi én warm is het er wel. Waan je tussen de jetset van Europa en vlieg naar Nice voor de vakantie van je leven. Met de zonuren zit het ook wel goed, dat zijn er gemiddeld 2724 per jaar.

5. Athene

Ooit aan het Griekse Athene gedacht? Het is er nu al bloedjeheet en de zon schijnt er 2771 uren per jaar. Gemiddeld, hè? Er valt in ieder geval ontzettend veel te zien als je het zat bent om op je rug te liggen.

6. Valletta

Valletta is de leukste stad die je op Malta kunt vinden. De zon brandt daar gemiddeld 2957 uur per jaar op je huidje, dus bruin word je er zeker.

En, weet je al waar jouw last minute vakantie naartoe gaat?

Reageer op artikel:
Last minute op vakantie? Op deze bestemmingen heb je gegarandeerd zon
Sluiten