Zara Bircan
Zara Bircan Love 6 feb 2020

4 x de gezelligste last-minute ideeën om je zus te verrassen die geen geld kosten

Je zus is zowat de geweldigste persoon die je kent – op jezelf na, natuurlijk. Zij verdient het allerbeste van de wereld, dus het kan zeker geen kwaad om eens iets liefs voor haar terug te doen. Maar heb je geen tijd om te shoppen of wil je een originele verrassing zelf in elkaar steken? Dan staat Beautify voor je klaar met vier last-minute ideeën voor je zus, die ook nog eens geen geld kosten.

Of je haar nu wilt verrassen op haar verjaardag of gewoon een kleinigheidje voor haar hebt: het is altijd een leuk idee om zelf een verrassing voor haar te organiseren.

4x de gezelligste last-minute ideeën

In een leuke verrassing hoeft niet veel tijd of geld te zitten. Reken er maar op dat je met deze leukste ideeën een dikke knuffel staat te wachten.

1. Maak een pakket met zelfgemaakte gezichtsmaskers

Wie houdt er nou niet van huidverzorging? Jouw zus gaat hier ongetwijfeld gebruik van maken. Kies zelf wat voor gezichtsmasker je wilt maken op simpele DIY-manieren. En als je voor een ultieme zusteravond wilt gaan, kunnen jullie de gezichtsmaskers natuurlijk ook samen opdoen.

2. Organiseer een filmavond

Leg je zus haar lievelingsfilm klaar en zorg voor al haar lievelingssnacks, van chips tot popcorn. Wil je hier écht een verrassing van maken, nodig dan haar beste vriendin(nen) uit en haar dag kan sowieso niet meer stuk.

3. Organiseer een spelletjesmiddag

Nodig stiekem al je zus haar leukste (en fanatiekste) vriendinnen uit voor een spelletjesmiddag. Hiervoor geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Wees een goede host en zorg voor de drankjes en snacks. Maak het spannend door zo veel mogelijk verschillende spellen te doen en de middag is compleet.
Tip: Winnen met 30 Seconds? Op deze manieren lukt dat jou gegarandeerd.

4. Houd samen een fotoshoot-dag

Trek je leukste outfits uit de kast en pak je camera’s erbij. Wandel de stad door en zoek de leukste plekjes om samen foto’s te schieten. Dan heb je in ieder geval weer foto’s klaarstaan voor je Instagram feed.

Lees ook:

Reageer op artikel:
4 x de gezelligste last-minute ideeën om je zus te verrassen die geen geld kosten
Sluiten