Last van acné? Zo transformeer je jezelf in een handomdraai

Wow, wat is make-up toch powerful. Make-up kan je huidproblemen binnen no time verhullen. Je hoeft je echt niet te verstoppen als je last van acné hebt, maar als een flawless huid je helpt om zelfverzekerder de deur uit te lopen, dan kun je hier lezen hoe je dat super snel fikst.

Begin met een primer

Dan blijft je make-up gedurende de dag beter zitten. Je kunt ook een speciaal anti-shine product kopen en dit aanbrengen bij je neus. Zo voorkom je dat je een glimmende look krijgt.

Smeren maar

Gebruik een foundation die geschikt is voor een vettere huid. Want, let’s face it, je hebt last van puistjes en daarom ook van een vette huid. Als je je foundation met je vingers aanbrengt, was dan eerst je handen. Van vieze vingers kan je acné namelijk verergeren.

Gebruik iets tegen roodheid op je puistjes

Want waarschijnlijk zie je nog wel rode plekjes door je foundation heen, zelfs als je hebt gekozen voor een dekkende variant. Een concealer werkt prima.

Je neus poederen

En doe de rest van je gezicht ook maar. Door het poeder voorkom je dat je gezicht te veel glimt.

Maak het af met bronzer

Kijk goed welke kleur bij je huid past. Een verkeerde kleur kan de roodheid in je puistjes juist weer accentueren en dat wil je niet. Heb je de juiste bronzer? Breng je kwast net boven je oor aan en veeg richting je mondhoeken.

Voilà, zo simpel is het. In deze tutorials kun je nog even rustig nakijken hoe het werkt.

Worden je puistjes erger als je ongesteld bent?

Ja, pff, ongesteld zijn sucks. Gelukkig hebben we tips voor je zodat die tijd van de maand wat aangenamer wordt.

Reageer op artikel:
Last van acné? Zo transformeer je jezelf in een handomdraai
Sluiten