Renée
Renée | LinkedIn Life 28 mrt 2019

Vind je Temptation nu saai? Laura gaat compleet los op Instagram en je wil het even lezen

Nou, nou, nou. Niemand minder dan Laura van Temptation Island heeft haar mond opengetrokken over het huidige seizoen. Er is natuurlijk zoveel commentaar dat het te saai is om naar te kijken dat ze nu los gaat op Instagram. Sterker nog, ze moet al opbiechten of ze nog een relatie heeft met Roger.

Ja, dat lees je goed. Waar het normaal strikt geheim moet blijven of de koppels nog bij elkaar zijn, moet Laura al laten weten of ze nog een samen is met haar Roger. Waarschijnlijk om de tegenvallende kijkcijfers te redden.

Hebben Laura en Roger nog een relatie?

Nu zijn we uiteraard heel benieuwd. Hebben Laura en Roger nog een relatie? En waarom krijgt ze orders om dat binnenkort al bekend te maken? Ze weet het zelf ook niet, want het is de opdracht die ze van bovenaf kreeg. Ze laat van zich horen via Instagram Stories:

Laura Roger relatie Temptation Island
Laura Roger relatie Temptation Island
Laura Roger relatie Temptation Island
Laura Roger relatie Temptation Island
Laura Roger relatie Temptation Island

‘Volgende week vrijdag weten jullie of ik en Roger nog samen zijn of niet. Het lijkt erop van wel maar als dat echt zo is zal je dan te weten komen! Zeker kijken dus 5 april naar Goedele on Top. Komende week sta ik in Dag Allemaal waarin ik jullie uitleg hoe het Temptation Island avontuur voor mij was. Ik heb best veel kritiek gekregen wat ik ook snap. Maar het is nog steeds een televisieprogramma waarin alles heel extreem wordt gemonteerd. (…) De essentie van het programma is nog steeds wie kan de verleiding weerstaan. (…) Nog negen weken te gaan en ik zou jullie zeker aanraden om te blijven kijken. Expect the unexpected.’

Maar daar blijft het niet bij: ‘Iedereen heeft tijdens Temptation gegeeuwd, iedereen is weleens vroeg gaan slapen. (…) Maar de makers hebben laten zien wanneer IK ging slapen, wanneer IK aan het gapen was en wanneer IK mij afzonderde. Maar dat is niet de realiteit. Ik vind het jammer dat ik zo extreem wordt neergezet. (…) De haat die ik ervoor krijg is dus soms heel onterecht. (…) Het is niet omdat ik mij niet als slet gedraag en voor weinig kijkers zorg dat je mij als saai persoon die geen inhoud moet neerzetten.’

Reageer op artikel:
Vind je Temptation nu saai? Laura gaat compleet los op Instagram en je wil het even lezen
Sluiten