Lauren Conrad’s geheime DIY gezichtsmasker

Hoewel Lauren inmiddels de duurste maskertjes kan aanschaffen, is deze tante geheel niet vies van do it yourselven. Ze geeft toe dat ze zich ook wel eens schuldig maakt aan een spa bezoekje, maar haar eigen maskertje smeert ze met net zoveel liefde op.

Lauren gelooft erin dat de ingrediënten die goed zijn om in je lichaam te stoppen, ook goed zijn voor óp je lichaam. Het geheime masker van Lauren bestaat maar uit twee ingrediënten die je misschien zelfs al in je keuken hebt staan. Het masker is perfect om te hydrateren, acne te bevechten en fijne lijntjes te vervagen.

Ingrediënten:
– 1 kleine of een halve banaan
– 1 eetlepel honing

Snij de banaan in kleine stukjes en meng de stukjes samen met de eetlepel honing. Prak het geheel fijn met de achterkant van een vork tot een bijna glad geheel. Breng het mengsel vervolgens aan op een schone huid. Laat het geheel intrekken voor ongeveer twintig minuten en reinig daarna de huid met lauwwarm water.

Waarom het werkt? Bananen bevatten vitamine C, A, E, B6 en B12, potassium en magnesium. Dit werkt goed tegen fijne lijntjes en overmatige olieproductie. De honing heeft een natuurlijke anti-microbische werking waardoor acné kan worden aangepakt en helpt bij het helen van wondjes. Ook zorgt honing ervoor dat de huid goed wordt gehydrateerd.

Thanks Lauren!

Reageer op artikel:
Lauren Conrad’s geheime DIY gezichtsmasker
Sluiten