Renée
Renée | LinkedIn Life 10 okt 2018

Met deze lavalamp op je kamer voel je je weer even tiener

Vriendin, over musthaves gesproken. Weet je nog dat je vroeger echt een bazin was met een lavalamp op je kamer? Hoog tijd om retro weer in te maken. Een lavalamp kopen kan nog steeds en wel bij het volgende adres.

Je wil natuurlijk niet zomaar een lavalamp kopen. Het is wel zo leuk als ‘ie een beetje met je kamer matcht. Gelukkig heeft Firebox een vet hip exemplaar mét marmereffect. In één woord: prachtig.

Lavalamp kopen

Het perfecte cadeautje voor de feestmaand heb je bij dezen alvast gevonden. Zet de lamp linearecta op je wishlist, want wat is het een prachtexemplaar.

De webshop Firebox verkoopt er één met een marmeren voet en mooie perzik lava. Als dit geen lust voor het oog is en je interieur compleet maakt, dan weten wij het ook niet meer. Kijk nou hoe heerlijk dit eruitziet:

lavalamp kopen

Hoeveel kost dat?

Oké, je bent het vast eens over het feit dat dit er grandioos goed uitziet. Maar wat kost zo’n lavalamp tegenwoordig? Bij deze webshop kost ‘ie iets meer dan 40 euro.

Als je liever bij een Nederlandse webshop shopt ben je bij Bol.com aan het goede adres. Daar zijn sommige exemplaren zelfs een stuk goedkoper, maar wel minder mooi. En het oog wil ook wat, natuurlijk.

Vroeger was je een échte bazin met deze 13 items op je slaapkamer

Reageer op artikel:
Met deze lavalamp op je kamer voel je je weer even tiener
Sluiten