Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 4 apr 2018

De beste tijd ligt nog voor je: op déze leeftijd heb je de beste orgasmes

Staat seks in de top vijf van je favoriete hobby's? Dan hebben we in ieder geval iets leuks voor je om naar uit te kijken. Vergeet de chocolade-penis en stomende sekspartijen in Temptation Island. Wij weten op welke leeftijd je de beste orgasmes ooit ervaart.

Denk je bij het lezen van het intro hierboven meteen: waar kan ik me opgeven voor de beste orgasmes? Dan moeten we je teleurstellen. Het is namelijk gewoon een kwestie van tijd. Wachten wordt namelijk beloond.

Beste orgasmes op je 36ste

Je moet de tijd even uitzingen (of flink blijven oefenen, dat kan ook) tot je 36 jaar bent. Dan schijn je volgens onderzoek namelijk niet alleen de lekkerste seks te hebben, maar ook de beste orgasmes. Kijk, zo erg is het dus helemaal niet om ouder te worden.

Voor het onderzoek van de app Natural Cycles, waar onlangs nogal wat ophef om was omdat het niet voor iedereen even goed werkte, meldden 2600 vrouwen zich aan. Van die 2600 vrouwen werden drie groepen gemaakt.

Iedereen jonger dan 23 viel in de groep jongeren, vrouwen tussen de 23 en 35 jaar in de middencategorie en alles daarboven wordt als ouderen gezien.

Oefening baart kunst

Oefening baart kunst is hier zeker eh… van toepassing. De groep ouderen hebben meer seks, betere seks en goede hoogtepunten. Hoe, wat en waarom? Dat komt mede doordat vrouwen vanaf 36 jaar meer zelfvertrouwen hebben.

Als ze zichzelf sexy voelen zitten ze al snel beter in hun vel, waardoor de seks ook beter wordt. En het goede nieuws? Als jij zorgt dat je vóór je 36ste jezelf zo sexy en zelfverzekerd voelt bereik jij misschien wel hetzelfde in bed. Over extra lange hoogtepunten gesproken… Ha.

Reageer op artikel:
De beste tijd ligt nog voor je: op déze leeftijd heb je de beste orgasmes
Sluiten