Renée
Renée | LinkedIn Love 22 mrt 2019

Lees dit als je het gevoel hebt dat je nooit een partner gaat vinden

Je vraagt je af hoe de meiden het voor elkaar krijgen. Een relatie. Je wil niets liever dan je leven delen met je soulmate, maar je prins(es) op het witte paard komt maar niet langs. Heb je het gevoel dat je de eeuwige vrijgezel bent? Lees dan dit.

Je bent niet de enige die het gevoel heeft de eeuwige vrijgezel te zijn. Grote kans dat je het probleem inmiddels bij jezelf hebt neergelegd. Misschien ga je iedere keer te snel, misschien ben je niet leuk genoeg, misschien ben je niet knap genoeg.

Het gevolg? Iedere keer als iemand je hart in duizenden stukjes breekt word je nog onzekerder. En lieve vrijgezel, dat is zo zonde. Want er is écht niks mis met je.

Onthoud dat je leuk bent. Je bent knap, slim, grappig en niet onbelangrijk: betrouwbaar. Er zijn genoeg mensen op de wereld die met jou in hun handjes mogen knijpen, je hebt alleen de juiste persoon nog niet gevonden.

Lees ook: Lees dit als je het meisje bent met altijd bijna-relaties

Twijfel nooit aan jezelf. Verander jezelf nooit. Want mensen willen zien hoe je écht bent. De mooie, rauwe jij. De persoon die zoveel oprechte liefde te geven heeft. En geloof ons, de ware vind je wel.

Er is namelijk iemand op de wereld die precies hetzelfde voelt. Hij/zij is op zoek naar jou om samen oud te worden, maar diegene heeft jou nog niet gevonden, net zoals jij hem/haar niet vindt.

Iedere keer als je een gebroken hart ervaart kom je dichterbij de ware.

Een gebroken hart doet pijn. Zoveel pijn dat je de eerste dagen jezelf niet in het openbaar wil vertonen. Maar er is altijd licht aan het einde van de tunnel: deze pijn brengt je namelijk dichterbij de ware.

Waarom? Omdat je weer hebt geleerd. Je hebt geleerd waar je niet naar op zoek bent in een relatie. Wat jouw normen en waarden zijn en wat je verwacht van jouw lover in crime.

De ervaring die je nu opdoet in de liefde leidt later tot succes in de liefde. Waarschijnlijk heb je geen zin meer om op je soulmate te wachten, maar wanneer Cupido raak schiet, schiet ‘ie hard raak.

Dan voel je hoe een echte, serieuze relatie hoort te zijn. Hoe het is om met iemand je leven te delen. Hoe het voelt om op handen gedragen te worden, geliefd te zijn. Want lieve vrijgezel, hoewel jij je nu de eeuwige vrijgezel voelt verdien je niet minder dan het beste voor jou.

Onthoud dat. Jouw match komt op je pad, juist op het moment dat je het niet verwacht. Houd van jezelf, dan heb je veel liefde om terug te geven.

Reageer op artikel:
Lees dit als je het gevoel hebt dat je nooit een partner gaat vinden
Sluiten