Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 23 jun 2017

Lees hier alvast alle bizarre momenten uit Ex On The Beach Double Dutch aflevering 7

Er is geen ruimte om op adem te komen voor de villa bewoners, want de tablet of terror staat deze aflevering weer roodgloeiend. Twee exen en een mega pikante date staan er op jouw te wachten zondag. En in deze aflevering wordt er uit woede zelfs bijna een tablet of terror vermoord. Lees hier alvast de andere bizarre momenten uit Ex On The Beach Double Dutch aflevering 7.

1. Er kruipen twee vrouwen bij Altin

Wellicht had je wel verwacht van Mr. Steal your Girl dat het een verleider is, maar twéé vrouwen? Toch wel handig, die nachtcamera’s. Overigens is deze camera de gehele aflevering een fijne toevoeging, want er zijn meerdere stelletjes actief aan het sporten ‘s nachts.

2. De tablet of terror zorgt voor een omhoogkomend broekje en hete douche na aflooop

Oké, nu hebben sommige mensen in de villa niet zo’n hoge pet van elkaar op, maar één ding is zeker: de tablet of terror is toch wel aartsvijand nummer 1. Tot ongenoegen van één van de exen stuurt de iPad twee villabewoners op date en weet het tot een spannend hoogtepunt te brengen. Met een steigerend broekje én gezamenlijke douche als afsluiter van de date.

3. Nikki en Jordi hebben een wilde nacht zonder slapen

Als je dacht dat de villa al behoorlijk wild was, dan heb je het mis. Thailand zit vol met wilde uitstapjes, wat natuurlijk ook geen surprise is bij Thailand. Het wordt dan ook een wilde nacht zonder slapen.

4. Eindelijk zijn er tranen van geluk

Waar we tot nu toe de frustratie- en verdrietige tranen hebben kunnen afvinken, zijn we in aflevering 7 eindelijk toe aan de tranen van geluk. Een van de exen die aanspoelt, wordt namelijk met open armen ontvangen en het lijkt erop dat deze twee helemaal happy zijn. En hij heeft óók al een oude vriend in de villa zitten. Wat een topvakantie.

5. Bas en Alisa zoeken elkaar weer op tijdens een uitje

Als de baas van huis is dansen de muisjes op tafel. Spoiler alert: Alisa is dit muisje. En Jordi de baas. Naja, je snapt ons. Maar goed, Bas, onze moreel ridder zoekt Alisa weer op om eventjes te pijlen hoe het nu precies zit. En jawel, dit zorgt voor de nodige spanningen. Op alle fronten. Wordt Jordi nou bespeeld door Alisa?

Kortom, weer genoeg om zondag op de bank te kruipen met een lekker kopje thee, schaamteloos genieten van de drama waar jij van je lang zal ze leven niet in zou wagen.

Ben jij benieuwd wie er bij Altin in bed kruipen of wat voor hete date de tablet of terror in petto heeft? Kijk dan zondag om 22.00 naar MTV. Mocht je trouwens zondagavond geen tijd hebben; op de website van MTV en in de MTV Play App kun je de afleveringen ook bekijken.

Reageer op artikel:
Lees hier alvast alle bizarre momenten uit Ex On The Beach Double Dutch aflevering 7
Sluiten