Renée
Renée Love & Seks 31 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Waarom je het liefst iemand met het sterrenbeeld Leeuw als beste vriendin wil hebben

De maand van de Leeuw is aangebroken en dat is voor ons reden genoeg om haar even in het zonnetje te zetten. Want wist je al dat mensen zich geen betere vriendin kunnen wensen dan iemand met het sterrenbeeld Leeuw? Een ode aan deze meid delen we hieronder met je.

Van 23 juli tot en met 22 augustus is het de tijd van het sterrenbeeld Leeuw. Hoog tijd om de Leeuwen onder ons eens in het zonnetje te zetten, want wat boffen we met een vriendin zoals haar.

Waarom je graag iemand met het sterrenbeeld Leeuw als vriendin wil hebben

Eén ding is zeker, een vriendin met het sterrenbeeld Leeuw aan je zijde betekent dat je je nooit verveelt. Dit zijn alle redenen waarom zij zo leuk is om als vriendin te hebben:

1. Ze is trouw

Mensen kunnen van alles over jouw beste vriendin zeggen, maar één ding is zeker: ze is trouw. Geen wonder dat jullie al super lang bevriend zijn met elkaar. Jou laat ze echt niet meer gaan.

2. Ze is gul

Van een Leeuw krijg je geen Tikkie met de vraag of je nog een euro voor dat ijsje wil overmaken. Nee, ze is het type dat een hekel heeft aan moeilijk doen over geld. Als haar beste vriendin gunt ze jou de hele wereld.

3. Ze is enthousiast

Eén van de dingen die haar zo leuk maken is het feit dat een Leeuw enthousiast is. Alleen daarom al is het leuk om haar om je heen te hebben. Wat jullie ook van plan zijn, zij is on board om er een leuke tijd van te maken. Dat ze extravert is maakt het alleen maar gezelliger en haar positiviteit werkt aanstekelijk.

4. Ze is ruimdenkend

Een mooie eigenschap van je beste Leeuwen vriendin is het feit dat ze zo ruimdenkend is. Je weet inmiddels dat je iedere gekke fantasie met haar kunt delen, want zij veroordeelt niemand.

5. Ze is liefdevol

Je kunt onwijs gek doen met een Leeuw aan je zijde, maar aan de andere kant is je beste vriendin ook heel liefdevol. Ze zorgt er altijd voor dat jij je op je gemak voelt en knuffelt je iedere keer als je komt en weer weggaat.

Meer over de Leeuw:

Reageer op artikel:
Waarom je het liefst iemand met het sterrenbeeld Leeuw als beste vriendin wil hebben
Sluiten