Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 28 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG! Legally Blonde staat vanaf deze datum op Videoland

Woehoe, de vlag kan uit want Legally Blonde komt veel sneller dan je denkt (eindelijk) naar Videoland. Deze film vinden wij op de Beautify redactie geweldig, alleen al om het feit dat Elle Woods (hoofdpersonage) een obsessie heeft met roze (love it). Goed nieuws: je hoeft nog maar vijf nachtjes te slapen en dan kan je de film al bekijken op Videoland.

Wij kunnen niet wachten!

Legally Blonde op Videoland

Inmiddels is het alweer negentien jaar geleden dat wij kennis mochten maken met de powervrouw Elle Woods in de film Legally Blonde. Al bijna twintig jaar is deze film nog altijd verweven in onze popcultuur. Mede door Elle Woods haar typerende quotes, roze outfitjes en de krachtige boodschap van vrouwenemancipatie.

Vind jij dit nou ook? En ben je nou ook mega fan van de film Legally Blonde? Dan hebben we zeer goed nieuws: Legally Blonde deel 1 én 2 komen op Videoland op 3 oktober. Wij kunnen écht niet wachten.

Legally Blonde deel 1

Om jullie geheugen even op te frissen wat betreft de eerste film, geven wij een kleine samenvatting. De populaire Elle Woods heeft het allemaal. Ze heeft een relatie met de leukste jongen op campus, en wil niets liever dan Mrs. Warner Huntington III worden.

Er is alleen één ding dat Warner er van afhoudt om haar ten huwelijk te vragen: Elle is te blond. Wanneer Warner zijn spullen pakt om naar Harvard te gaan komt hij een oude vriendin tegen. Elle moet alles op alles zetten om ook tot Harvard toegelaten te worden, en is vastberaden hem terug te winnen.

Legally Blonde deel 2

De blonde Elle Woods gaat naar Washington om een wetsvoorstel door congres te krijgen. Elle is namelijk erg bezorgd bezorgd over het testen van make-up op dieren. Elle raakt bevriend met de oudere portier van haar hotel, die haar de weg wijst in Washington DC.

Lees ook: Yayyyy! Legally Blonde deel 3 lijkt er écht te gaan komen

Reageer op artikel:
OMG! Legally Blonde staat vanaf deze datum op Videoland
Sluiten