Inga Stoit
Inga Stoit Beauty & Style 17 juli 2018

Haha! Je kan nu een legging dragen met jouw beste vriendin haar hoofd

Jij en je bestie zijn onafscheidelijk. Jullie zijn het liefst altijd samen en dragen zelfs elkaars kleding. Je kan nu ook het hoofd van jouw beste vriendin afgebeeld op een legging dragen. Op deze manier loopt zij altijd met je mee.

Besties zijn voor altijd, en dat uit jij door jouw beste vriendin (haar hoofd), te dragen op een legging. You will never walk alone. Dat is jullie levensmotto en dat slaat op jullie benen en billen. Fantastisch toch?

Legging

Jullie kunnen het zo bont maken als jullie zelf maar willen. Trek een aantal gekke bekken en zie er fashionable uit met jouw bestie op de benen. Haar hoofd is overal, zelfs op jouw billen. Zij houdt de boel voor jou in de gaten, en andersom kun jij hetzelfde doen. Deze uitvinding is hilarisch maar fantastisch.

Beste vriendin

Eerder was er al de onderbroek waar jij je bestie op droeg en het dekbed met jouw bestie erop. Maar deze collectie breidt zich alleen maar uit, zodat jullie nooit onafscheidelijk zullen zijn.

legging beste vriendin

Je kan deze leuke uitkomst bestellen bij Etsy. Dit kost je rond de 25 euro. Je kan natuurlijk ook hele andere dingen laten afbeelden op de legging. Bijvoorbeeld jouw allerliefste hondje. Deze legging is écht fantastisch.

Reageer op artikel:
Haha! Je kan nu een legging dragen met jouw beste vriendin haar hoofd
Sluiten