Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 14 apr 2017

Lachen! Er komt een Legocafe voor volwassenen mét alcohol

Wie zegt dat Lego alleen voor jongens is, heeft het grondig mis. Want als klein meisje bouwde jij heuse droomhuizen en villawijken van blokjes. Of gewoon nutteloze torens. Hoe dan ook, soms mis je het op elkaar stapelen van minibouwstenen wel een beetje. En daarom is het fantastisch dat er een Legocafé voor volwassenen komt. Wat betekent: lego en alcohol.

Hoe oud je ook bent, spelen met speelgoed is altijd leuk. Soms zou je wel weer eens willen kleuren, een nieuw gezin willen stichten met Barbie en Ken en een droomhuis willen bouwen van Legoblokjes.

Dat laatste kan binnenkort op een wel heel leuke manier. Namelijk in een pub, onder het genot van wijn, bier en snacks. In Manchester in Groot-Brittannië komt namelijk een Lego bar.

Jij wordt een heuse Bobine de Bouwer

De Lego pub zal openen ín de Koffee Pot in Manchester. Iedere dinsdagavond kun je hier vanaf 18:00 uur bouwen en drinken. De toegang is gratis en het bier is ook nog eens twee halen één betalen. Want de mensen van het café weten ook: hoe meer drank, hoe creatiever de bouwwerken.

En als je heel dronken bent, schop je alles misschien weer omver. Maar een spectaculaire avond zul je gegarandeerd hebben in dit Legocafé.

Ook leuk: Er is een plan om de IJ-tunnel te veranderen in een waterglijbaan deze zomer

Reageer op artikel:
Lachen! Er komt een Legocafe voor volwassenen mét alcohol
Sluiten