Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 21 mei 2018

Yes! Leighton Meester is binnenkort weer te bewonderen op de televisie, in een nieuwe serie

Wat hebben wij haar gemist; die leuke en knappe Leighton Meester. Wij genoten eerder van haar in Gossip Girl en zijn maar al te blij met haar terugkomst. Na zes jaar weggeweest te zijn, kan jij Leighton binnenkort bewonderen in de nieuwe serie, de ABC-sitcom ‘Single Mom.’

Blair Waldorf was naast Serena van der Woodsen ons grote voorbeeld. Beide waren zo knap en cool. Blake Lively is vaak nog te zien op het witte doek, maar Leighton Meester leek spoorloos.. Gelukkig komt zij na zes jaar terug in de serie Single Mom.

Leighton Meester in nieuwe serie

Series als: The O.C., New Girl en Gossip Girl, waren heerlijk om te kijken. Deze werden bedacht door genieën: J.J, Philbin en Liz Meriwether. Ook deze nieuwe serie ‘Single Mom’ is het idee van hen. Leighton Meester beter bekend als Blair Waldorf zal Angie gaan spelen in Single Mom.

Zij raakt hierin bevriend met alleenstaande papa Wil. Het verhaal gaat over papa Wil (Taran Killam) die worstelt met het alleenstaande vaderschap. Hij krijgt hulp van andere single parents.

Samen kunnen zij alles aan en verslaan ze allerlei obstakels, wat hun fantastische ouders maakt. De ultieme feelgood bingewatch serie dus. Wij laten het jou weten wanneer de uitzending van start gaat.

Reageer op artikel:
Yes! Leighton Meester is binnenkort weer te bewonderen op de televisie, in een nieuwe serie
Sluiten