Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 28 september 2017

Beste ooit: Je kunt nu roze gin-ambassadeur worden en bijna 32 duizend euro verdienen

Gin-liefhebbers kunnen hun geluk niet op. Sprongen we eerder al een gat in de lucht toen we hoorden over een nieuwe gin-yoghurt, gin-chocolade, glittergin en gin-tonic-ijsjes, kunnen we nu wéér uitkijken naar iets geweldigs; een gin-job waar je ook nog eens een dikke bankrekening aan overhoudt.

De rol die gin tegenwoordig in ons leven heeft, is absurd. Het is dan ook niet gek dat er verschillende gin-producten op de markt gebracht worden. Maar hoe leuk is het als je het heerlijke drankje, en ook nog eens de roze variant, mag vertegenwoordigen voor heel wat geld?

Roze gin-ambassadeur

Als jij niet zonder roze gin kan, en roze gin niet zonder jou, dan wil je dit echt niet missen. De baan als roze gin-ambassadeur houdt namelijk in dat je je de he-le dag met roze gin bezig kan houden. Oke, je zal wel meer taken gaan vervullen dan alleen roze gin drinken..

Wat ga je doen?

Zo ben je onder meer verantwoordelijk voor de promotie rondom het drankje in een bepaald deel van een stad. Ook ga je meedenken over nieuwe manieren om de roze gin van Gordon’s te promoten, klantrelaties onderhouden en samenwerken met belangrijke contacten om aanbiedingen te organiseren. Alles om te zorgen dat het merk nog groter wordt.

Goed salaris en een bedrijfsauto

De werkzaamheden leveren je niet alleen bijna 32 duizend euro per jaar op, maar je krijgt ook nog eens een eigen bedrijfbakkie. Voor de baan zul je wel rond of in de Engelse stad Bristol wonen. Maar met wat je er allemaal voor terugkrijgt, is het vast de moeite waard om er eens over na te denken.

De echte salesladies die een poging willen wagen, kunnen hier alle verdere details over de vacature vinden.

Liever nog een tijdje in de boeken dan meteen een fulltime baan? Dan is dit misschien wat voor jou: Zeg je baan maar op: Je kunt nu aan de slag bij een gin school en de hele dag GT’s nuttigen

Reageer op artikel:
Beste ooit: Je kunt nu roze gin-ambassadeur worden en bijna 32 duizend euro verdienen
Sluiten