Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 25 jul 2016

Lekker is dat! Mannen hebben sneller onveilige seks met ‘lekkere’ vrouwen

Mannen zijn af en toe echt rare wezens. Er is een onderzoek uitgevoerd om te kijken naar het condoomgebruik van mannen ten opzichte van de aantrekkelijkheid van de vrouw. En de uitkomst is teleurstellend.

Veilige seks of toch maar niet?

Het is algemeen bekend dat mannen iets zwakker worden rondom knappe vrouwen, maar dit onderzoek geeft je echt een dat-meen-je-niet gevoel. Gelukkig is dit onderzoek uitgevoerd met een heel klein groepje respondenten en kunnen we nog hoop houden dat dit niet voor alle mannen geldt.

De 51 respondenten kregen twintig zwart-wit foto’s van vrouwen te zien en werden gevraagd de vrouwen te oordelen op aantrekkelijkheid. Toen werd hen gevraagd met welke vrouwen zij naar bed zouden gaan, welke vrouwen eerder een SOA zouden hebben en met welke vrouwen zij onveilige seks zouden hebben.

Kans op een SOA

De mannen beweerden sneller onveilige seks te hebben met de vrouwen die zij het aantrekkelijkst vonden. De mannen dachten ook dat de kans kleiner zou zijn dat de aantrekkelijke vrouwen een SOA zouden hebben.

Het klinkt toch ook ongelooflijk onlogisch. Als alle mannen onveilige seks hebben met de meest aantrekkelijke vrouwen, dan zouden toch juist de aantrekkelijkste vrouwen eerder SOA’s hebben? En wie zegt dat de aantrekkelijkste vrouwen ├╝berhaupt onveilige seks met deze mannen zouden willen?

Trek je maar niets aan van de op niets gebaseerde meningen van deze 51 mannen. Maar houd voor de zekerheid maar een condoom in je tas. Hottie die je bent.

Oeh, kijk hier ook even naar: 13 awkward seksmomenten die iedereen kent maar waar niemand over praat

Reageer op artikel:
Lekker is dat! Mannen hebben sneller onveilige seks met ‘lekkere’ vrouwen
Sluiten