Iris Hoekstra
Iris Hoekstra Love 1 sep 2016

Lekker wakker worden: deze enorm knappe agent liet het internet ontploffen

Mannen in uniform zijn sexy. Dat is gewoon een feit. En deze agent bewijst dat nog eens. We hebben het hier over #OfficerHotStuff. Met zijn goede looks wist Bobby Singleton zijn eigen hashtag te bemachtigen en het internet te breken. Alle vrouwen laat hij in wanhoop achter. Zou hij nog single zijn?

Populariteit

Bobby werkt ontdekt toen hij als voorzorgsmaatregel voor het Tennent’s Vital muziekfestival in Belfast een uitgebreid bericht over veiligheid op Facebook plaatste. Hij had nooit kunnen bedenken hoeveel impact die post zou hebben. Vrouwen over het hele internet werden gek.

En dat vinden wij helemaal niet zo gek:

Zijn bericht staat nog steeds op de Facebookpagina van de Noord-Ierlandse politie. Mocht je tijd over hebben dan kun je zijn “zwoele” betoog over veiligheid nog even lezen.

Reacties in overvloed

Vind jij Bobby ook zo knap? Met bijna 2000 reacties, 900 shares en 3300 likes ben je niet de enige. De reacties die veel vrouwen plaatsten, klonken als ‘Arresteer me alsjeblieft’ en ‘Misschien moet ik toch wat stouts uithalen..’. En hey, dat zouden wij ook doen met zo’n knappe agent in de buurt. Toch?

Nog meer knappe mannen check je hier: Oef! Dit zijn de aller-allerknapste en heetste mannen van Instagram

Reageer op artikel:
Lekker wakker worden: deze enorm knappe agent liet het internet ontploffen
Sluiten