Buon appetito: Dit is het allerlekkerste Italiaanse restaurant van Nederland

Als je leeft voor pizza en pasta, dan ben je vast en zeker veelvuldig te vinden in een Italiaans restaurant. Zij schotelen je namelijk de lekkerste familierecepten voor. Maar als je het echt goed wil doen, dan ga je voortaan naar deze Italiaan.

Als je uiteten gaat, wil je natuurlijk alleen het beste van het beste. Bij dit Italiaanse restaurant kun je daar ongetwijfeld van op aan.

Dit is het beste Italiaanse restaurant

Nederland kent genoeg goede Italianen, maar er kan er natuurlijk maar één de beste zijn. Volgens de Volkskrant is de titel van beste Italiaan met vlag en wimpel gewonnen door Alice. Restaurant Alice zit in Groningen. Als je daar in de buurt woont is dat reden voor een feestje.

Alice serveert alleen maar vijf- of zevengangenmenu’s die je niet voor een tientje voor je neus geschoven krijgt. De menu’s worden gemaakt door een chef-kok die gewerkt heeft in een restaurant die vorig jaar uitgeroepen is tot beste van de wereld. Dan mag het voor deze keer wel wat duurder zijn.

Oh en met Valentijnsdag hebben ze een heel speciaal menu ‘voor iedereen die de perfecte avond met hun verliefde wilt aandelen’. Als het net zo goed smaakt als dat het klinkt, dan pakken wij nu de trein naar Groningen. Ciao.

VolkskrantAlice

Reageer op artikel:
Buon appetito: Dit is het allerlekkerste Italiaanse restaurant van Nederland
Sluiten