Té grappig, lelijke Halloween sweaters zijn nu eindelijk een ding

Wij houden enorm van Halloween. De hele maand oktober staat in teken van griezelen met je vriendinnen. Het enige wat we zo jammer vinden, is dat we ons alleen mogen verkleden op 30 oktober. Of toch niet? Er zijn nu Halloween sweaters die je de hele maand oktober wilt dragen.

Lelijke Halloween truien

We weten natuurlijk niet hoe het bij jullie zit, maar wij vieren gewoon de hele maand oktober Halloween. Van elke vrijdag met onze vriendinnen enge films kijken, naar pumpkin spice lattes drinken bij Starbucks tot de grote voorbereidingen van het echte Halloween feestje.

Toch missen we eigenlijk één ding: Halloween outfits voor de hele maand. Net als dat mensen rondom kerst allemaal in van die lelijke, maar fantastische, kersttruien lopen, willen we dat ook voor Halloween. En dat is nu eindelijk mogelijk.

Dus ja, onze tijd is aangebroken. Voor iedereen die heel september al aan het wachten was op het moment dat de zomerjurken vervangen mochten worden door sweaters, het is zover. En gelukkig voor jullie zien we steeds meer lelijke en grappige sweaters in het thema van Halloween.

lelijke halloween truien
lelijke halloween truien

Online webshops

Dit fantastische idee is geïntroduceerd door een online winkel genaamd HalloweenCostumes.com. Zij maakten Halloween truien voor zowel mannen als vrouwen voor veertig euro. Het beste nieuws? Ze verzenden ook naar Nederland.

Op de site staat het volgende: ‘We houden van het plezier van verkleden op Halloween avond zelf. Maar we zochten naar iets dat Halloween seizoen extra leuk maakte. Daarom hebben we dit jaar onze kostuumontwerpers gevraagd ook truien te maken.’

Hoe dan ook, er komen vast meer van dit soort ‘lelijke’ Halloween sweaters aan dit seizoen. Wij zitten helemaal klaar voor een wedstrijdje ‘wie heeft de lelijkste Halloween trui’ met onze vriendinnen. Hebben jullie je favoriete ‘lelijke’ trui al gekozen?

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Durf jij? Deze McDonald’s organiseert tijdens Halloween een Horror Drive & Dinner

Elite Daily

Reageer op artikel:
Té grappig, lelijke Halloween sweaters zijn nu eindelijk een ding
Sluiten