Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 28 jun 2017

Vergeet kettinkjes: deze leren vriendschapsjasjes zijn perfect voor jou en je BF

Kettinkjes zijn te kinderachtig, armbandjes zijn mooi maar vallen niet op. Met deze leren vriendschapsjasjes is in één opslag duidelijk dat jouw BFF naast je loopt. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel mooi. En je koopt ze gewoon bij Topshop, nice.

Love you

Zij is degene bij wie je uithuilt, zij is degene die voor je opkwam toen je aartsvijand je zwart maakte. Zij is er áltijd. En het is hoog tijd om die vriendschap te verzegelen. En dat kan heel mooi met deze leren vriendschap jasjes.

Waarom zou de wereld niet mogen weten dat zij degene is met wie je een heel pak Oreo’s leeg eet, met wie je eindeloos kunt feesten en met wie je niet kunt stoppen met lachen om háár? Zij is de persoon die je midden in de nacht op kunt bellen als je dringend advies nodig hebt.

De leren vriendschapsjasjes hebben jullie nodig

Je kunt je prachtige vriendschap nu met de hele wereld delen, want Topshop verkoopt faux leren vriendschapsjasjes. Een prima upgrade van de kettinkjes met gebroken hartjes, als je het ons vraagt.

De leren vriendschapsjasjes zijn te koop voor 80 euro per stuk in maat 32 t/m maat 46 en op de achterkant staat het beroemde gebroken hartje met de tekst ‘soul’ en ‘sisters’. Wij zijn verliefd.

Stuur nu een appje naar je bestie, voordat ze uitverkocht zijn. Deze willen jullie toevoegen aan jullie garderobe.

LEES OOK: Een beste vriendin hebben is goed voor je gezondheid, blijkt uit onderzoek en dit is waarom

Reageer op artikel:
Vergeet kettinkjes: deze leren vriendschapsjasjes zijn perfect voor jou en je BF
Sluiten