Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 9 nov 2018

Met deze YouTube video’s leer je zingen als een pro en trek zelfs jij volle zalen

Droom jij er ook van te zingen voor een zaal vol mensen, zónder dat ze allemaal linea recta de eerste trein weer naar huis nemen? Je hoeft het niet langer bij dromen te laten, want met deze YouTube video’s kan zelfs jij leren zingen.

Heel veel dingen zijn een kwestie van oefenen, oefenen, oefenen. Gebruik deze video’s als inspiratie. Op naar je carrière als zangeres. Je kan dit.

Leren zingen door YouTube video’s

De één is gezegend met een prachtige stem en voelt van nature al beter aan hoe ze moet zingen. De ander heeft misschien wel talent in zich, alleen komt het simpelweg niet naar buiten. Deze YouTube video’s geven je het steuntje in de rug dat je nodig hebt.

Bekijk deze video’s om je zangkunsten op te krikken. Ben je klaar? Op het internet staan nog veel meer tips voor het verbeteren van je zangkwaliteit. Zo ga jij die volgende karaokeavond helemaal rocken.

Voor je motivatie

Eerst een filmpje ter motivatie. Want ja: ook jij kan beter worden in zingen.

Zingen met je buik

Heb je ademnood tijdens het zingen? Dan adem je niet goed door je buik. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Mensen zeggen wel altijd dat je door je buik moet ademen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

In deze video wordt laagdrempelig en duidelijk uitgelegd hoe het precies werkt. Heel. Erg. Handig.

Je eigen stem vinden

Dezelfde instructeur (waar we nog wel langer naar kunnen kijken, hallooo) zette ook deze video op YouTube. Hierin legt hij uit hoe jij je eigen stem vindt.

Mondvorming

Lekker kort en krachtig filmpje, maar deze kleine tip helpt je om je mond op de juiste manier te vormen.

Lading tips

De top tien tips om beter te zingen worden je in deze video voorgeschoteld door de vrolijke Justin. Doe er je voordeel mee.

Extra tip

We eindigen met een tip van Felicia die je waarschijnlijk nog nooit gehoord hebt. De tip heeft alles te maken met expressies in je gezicht en observeren.

Wil je nu écht iets gaan doen met je talent, zoek dan iemand die jou hiermee wilt helpen. Uiteindelijk is iedereen anders en kan iemand die zich echt op jou focust je het beste helpen om de laatste dingen te leren verbeteren.

Ben je nog niet op het punt beland dat je professioneel zangeres kan worden, weet dan dat je niet de enige bent:

8 herkenbare situaties voor meisjes die zo vals als een kraai zingen

Reageer op artikel:
Met deze YouTube video’s leer je zingen als een pro en trek zelfs jij volle zalen
Sluiten