Let me introduce: de 8 knappe koppen van het Mannendossier

Lotte Nijborg 15 feb 2016 Column

Als hoofdredactrice heb ik maar een vervelende job, ik mag met acht ontzettend leuke en knappe mannen om tafel om wekelijks het Mannendossier te maken. Ik ontrafel ze al hun geheimen. Week na week vragen we ze weer het hemd van het lijf. Maar wie zijn die acht nou eigenlijk? Ik stel ze graag aan jullie voor:

[one_half]mannendossier[/one_half][one_half_last]

Rutger

Rutger leerde ik een aantal jaar geleden kennen op een ADE feestje. Die knappe kop trok iedere vrouw als een magneet naar hem toe. Het was dan ook niet gek dat hij de Bachelor van Net 5 werd in 2012. Daar vond hij zijn droomvrouw niet, gelukkig voor ons. Inmiddels verschijnt hij vaker op TV, launcht hij dit jaar een prachtig herenmerk (Frederik George) met een FYGF (For Your GirlFriend) lijn en organiseert hij heerlijke vrijdagmiddagborrels. Een duizendpoot met een groot hart en een rauw randje met een liefde voor stoute vrouwen.[/one_half_last]

[one_half]mannendossier[/one_half][one_half_last]

Peter

Peter is de man met het mooiste gebit. En god wat hou ik van mooie tanden. Een van mijn beste vriendinnetjes kaapte hem voor de wereld weg en samen zijn ze bijna walgelijk gelukkig. Hij is een gezellige Brabander van oorsprong en woont nu in een dorp in het midden van het land. Jarenlang werkte hij als barman en het was natuurlijk niet gek dat er altijd vrouwen in de rij stonden voor hun drankje. Heerlijk nuchter met altijd een ondeugende lach.[/one_half_last]

[one_half]mannendossier[/one_half][one_half_last]

Rick

Rick leerde ik heel wat jaren geleden kennen toen ik met het vriendinnetje van Peter op vakantie ging naar Mallorca. Yes, zo’n vakantie. Hij was, hoe klassiek, propper. En iedere dag was het weer een aangenaam moment als hij neerstreek op ons handdoekje om ons de flyer voor die avond te overhandigen. We hebben hem allebei met geen vinger aangeraakt, maar ik ben hem wel blijven volgen op social media. Inmiddels heeft hij zijn prachtige vriendin nét ten huwelijk gevraagd maar we zijn niet jaloers hoor… nee echt niet.[/one_half_last]

[one_half]mannendossier[/one_half][one_half_last]mannendossier[/one_half_last]

Maurits & Luc

Deze twee horen bij elkaar. Ik leerde ze recentelijk kennen op wintersport. Misschien wel de leukste vrijgezellen huisgenoten van dit moment. Ongeremde meningen, ongekende charmes en een dosis humor waar je U tegen zegt. Als je ze ooit tegenkomt, probeer er één binnen te hengelen want dan heb je goud in handen. En de ander krijg je er gratis bij. Maar dat maakt het alleen maar leuker toch? Ik werd een beetje verliefd op ze, maar deel ze met alle liefde. Graag gedaan.

[one_half]mannendossier[/one_half][one_half_last]

Farbod

Farbod is één van de grappigste mannen van het land. Hij was mijn collega en op kantoor zeer geliefd. Hij is misschien klein van stuk maar briljant in zijn uitspraken. Het is dan ook niet gek dat hij zalen vol trekt met zijn sketches. En wij vrouwen krijgen het nou eenmaal heel warm van een man met een flinke portie humor. Met Farbod verveel je je nooit en daarom houdt iedereen van hem.[/one_half_last]

[one_half]mannendossier[/one_half][one_half_last]

Ernst

Het wordt bijna cliché, maar ook Ernst leerde ik kennen als propper. Dit keer in Griekenland waar ik aan het werk was. Ook wij hebben elkaar nooit met een vinger aangeraakt maar zijn wel vriendjes geworden. En daar ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds blij mee. Een ondeugende kop, een enorme flirt, maar een van de beste paarden van stal. Ladies, opgelet. Hij is nog vrijgezel. En je kunt ‘m vinden achter de bar in Amsterdam. Maak wel haast, hij gaat bijna op wereldreis.[/one_half_last]

[one_half]mannendossier[/one_half][one_half_last]

Tom

Met Tom ga ik misschien al het langst om van al deze mannen. Ooit zong hij in de kroeg Kane voor mij. De vriendschap ontstond direct. We groeiden een stuk met elkaar op. Ik zal nooit meer vergeten dat hij in Afghanistan zat en mij belde. Mijn hemel wat was ik blij om wat van hem te horen. Hij is een Korps Marinier van beroep en dat gaat samen met een heerlijk lichaam, yep. Sinds enige tijd is dat lichaam ingepikt door een een meisje die niet alleen ontzettend knap is maar ook loeileuk en samen zijn ze fantastisch. En wij vrouwen willen allemaal wel horen wat een verliefde man echt te zeggen heeft toch? [/one_half_last]

Liefs,
Lotte

P.s. op 15 februari om 19:30 gaat het eerste Mannendossier van deze acht knappies live. Stay tuned!

Reageer op artikel:
Let me introduce: de 8 knappe koppen van het Mannendossier
Sluiten