Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 17 september 2016

Leuk voor nu of voor altijd? Dit zijn de verschillen tussen Mister Right Now en The One

Als je iemand aan het daten bent, weet je het in het begin misschien nog niet zeker. Is hij leuk voor even? Of is je lover de persoon met wie je de rest van je leven wilt delen? Maar als je goed nadenkt, is het eigenlijk al snel duidelijk. Want Mister Right Now gedraagt zich heel anders dan The One.

Mister Right Now zie je alleen als je vrolijk bent, The One is er ook op je slechte dagen

De man die leuk is voor even bel je als je vrolijk bent. Als je zin hebt om hem te zien. En je zult alleen ‘ja’ zeggen op de vraag om wat af te spreken, als je lekker in je vel zit. Hij is er alleen op je goede dagen, niet op je baaldagen.

The One is er altijd voor je. Hij kent je als je mooi, happy en enthousiast bent. Maar hij kent ook je slechte dagen. En belangrijker: hij rent niet weg, omdat jij ook wel eens niet lekker in je vel zit. Nee, hij probeert je op te beuren. Hij steunt je en is er voor je.

Mister Right Now zal bij het minste of geringste weggaan, The One zal voor je vechten

Botert het even niet tussen jullie? Mister Right Now zal een einde maken aan wat jullie hadden. Als het te moeilijk wordt, gaat hij er vandoor. Want hij wil heus wel bij je zijn, maar niet als het zo veel gedoe is. Gedoe = exit.

The One daarentegen zal voor je vechten. Als jullie ruzie hebben, wil hij het weer goedmaken. Als jullie weinig tijd voor elkaar hebben, zal hij afspraken verschuiven. Als jullie problemen hebben, wil hij ze oplossen. Hij geeft niet op. Want hij weet dat als hij opgeeft, hij jou verliest. En jou uit zijn leven is het laatste dat hij wil.

Mister Right Now zal geen opofferingen voor je maken, The One wel

De man voor even zal niet komen kijken als je meedoet aan een hardloopwedstrijd, hij zal niet aanwezig zijn bij je diplomauitreiking of bij het huwelijk van je nichtje. Zeker niet als hij zich in een paar bochten moet wringen om er te zijn. Laat staan dat hij zal verhuizen naar een andere stad voor jou.

The One maakt wel opofferingen voor je. Ook als hij iets moet doen wat hij niet leuk vindt, hij zal er nog steeds voor je zijn. Ook al moet hij iets opgeven, hij zal je steunen en liefhebben voor altijd.

Mister Right Now speelt spelletjes met je, bij The One kun je helemaal jezelf zijn

Hij wacht nét iets langer dan noodzakelijk met antwoorden op je berichtjes, hij vraag je mee uit, maar na een perfecte date hoor je weer een tijdje niets. Om vervolgens weer op te duiken en te vertellen hoe geweldig je bent. En dan opnieuw te verdwijnen. Je snapt niets van hem. En dat is precies zijn bedoeling.

Bij de man voor altijd kun je 100 procent jezelf zijn. Jullie zeggen eerlijk hoe leuk jullie date was, jullie zeggen eerlijk wat jullie voelen en jullie spelen geen spelletjes. Alleen het spel van de liefde.

Mister Right Now wil aan zijn eigen trekken komen, The One geeft ook om jouw genot

In bed zal Mister Right Now alleen aan zichzelf denken. Hij is een egoïstische sekspartner. Sterker nog, hij zal waarschijnlijk alleen maar met je afspreken als hij zeker weet dat jullie van bil kunnen gaan.

De man die helemaal voor jou gaat, maakt zich drukker om hoe jij het vindt tussen de lakens, dan dat hij zelf aan zijn trekken komt. Hij wil dat jij geniet. Pas als jij je hoogtepunt bereikt – het liefst vaker dan één keer – is hij zelf voldaan.

Mister Right Now wil gewoon een leuke tijd, The One wil je leren kennen

Een biertje drinken, met elkaar naar bed gaan. Tja, dat is wel hoe Mister Right Now zijn ideale date met jou zou omschrijven. Misschien een pizzatje eten. The One wil je echt leren kennen. En dat is het grote verschil.

Mister Right Now zoekt altijd naar iemand die beter bij ‘m past, The One heeft haar al gevonden

De man die ineens verdwijnt en later weer opduikt met een nieuwe vriendin? Dat was zeker niet The One. Mister Right Now zoekt namelijk altijd naar iemand die beter bij hem past. Hij is als als de jongen in de kroeg die altijd over je schouder kijkt of er nog een mooiere, leukere, grappigere vrouw is om mee te praten.

The One heeft alleen aandacht voor jou. Hij zoekt niet of er nog andere vrouwen zijn, want hij heeft jou al gevonden. Jullie liefde is niet ‘leuk voor even’ . Jullie liefde is voor altijd.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Waarom je alleen tijd wilt investeren in een man die ook tijd voor jou maakt

Reageer op artikel:
Leuk voor nu of voor altijd? Dit zijn de verschillen tussen Mister Right Now en The One
Sluiten