Renée
Renée | LinkedIn Life 12 december 2019

Waarom je echt wel een leuk mens bent als je blij bent dat kerst nu voorbij is

In een wereld vol kerstgekkies durf jij bijna niet toe te geven dat je een hekel aan kerst hebt. Je vriendinnen nemen je in de maand december niet serieus en je hebt weleens het verwijt gekregen dat je niet zo zuur moet zijn. Maar maak je geen zorgen, je bent echt wel een leuk mens.

Dat je een hekel aan kerst hebt betekent namelijk niet dat je een verschrikkelijk persoon bent. Beautify kan zo een paar redenen uit de mouw schudden waarom jij een toffe meid bent.

Waarom je ook leuk bent als je een hekel aan kerst hebt

Laat dit maar aan je vriendinnen lezen, want je bent heus wel leuk mens bent als je een hekel aan kerst hebt.

1. Je hebt iedere maand behoefte aan een te gek feestje

De decembermaand moet wel de gezelligste maand van het jaar zijn. Maar hallo, jij wil iedere maand een feestje zo dik als de kerstborrels op je werk.

2. Je vindt gezelligheid het hele jaar door belangrijk

Natuurlijk is het gezellig om je familie samen te zien tijdens kerst. Maar waarom zou je helemaal tot december moeten wachten om iedereen bij elkaar te krijgen? Je wil het hele jaar gezelligheid.

3. Je hebt kerst niet nodig om iemand een kaartje te geven

Je bent onwijs attent, maar vertikt het om kaartjes te sturen voor kerst. Niet per se omdat je een hekel aan kerst hebt, maar omdat je deze gelegenheid niet nodig hebt om je beste vriendin een lief kaartje te geven.

4. Je vindt het leuker om cadeautjes te geven voor een verjaardag

Jij geeft cadeaus op momenten die jij belangrijk vindt. Dus wanneer je vriendinnetje jarig is of aan een nieuwe baan begint. Je vindt het belangrijk om mijlpalen te vieren en kerst zie je nu eenmaal niet zo.

5. Je hebt geen last van de after christmas dip

Je vriendinnen hebben het na kerst hartstikke zwaar, omdat hun favoriete dagen voorbij zijn. Jij daarentegen voelt je hartstikke prima. Je hebt veel meer zin in gezelligheid dan de meiden en die positiviteit hebben zij zeker nodig zodra het 27 december is.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Reageer op artikel:
Waarom je echt wel een leuk mens bent als je blij bent dat kerst nu voorbij is
Sluiten