Hier zijn ze! De allerleukste zomersneakers van 2019 die je ASAP in huis wil halen

Iedere zomer worden er weer nieuwe sneakers uitgebracht waar we telkens weer een crush op krijgen. Zeker als het gaat om typische zomersneakers zijn we niet meer te houden en kopen we het liefst alles.

Als je het ons vraagt is investeren in een vers paar schoentjes nooit een verkeerde investering, want een paar zomerse snoepjes bij je gebruinde benen is wat je wilt deze zomer.

Lees ook: Hier zijn ze! 5 x de leukste zomertasjes voor het hete seizoen

De leukste sneakers van zomer 2019

Een fantastische outfit is niet compleet zonder een mooi paar sneakers, dus hebben we een aantal sites doorgespit en de leukste op een rij gezet.

sneakers zomer

1. Vans roze Old School sneakers €67,49

Natuurlijk is het geen geheim meer dat colorblocking weer helemaal terug is, maar dit paar is wel echt wat we nodig hebben deze zomer.

sneakers zomer

2. Bronx sneakers €95,95

Als er één item is die echt niet meer in je kast mag ontbreken, is het wel een sneaker met dierenprint. Natuurlijk denkt iedereen daar zo over en zie je de trend vast vaak voorbij komen, maar hé, de panter blijft catchy.

zomer sneakers

3. New Balance crème kleurige sneakers €97,90

Als we ergens helemaal fan van zijn, dan is het wel originele sneakers. Dit paar is leuk voor ieder seizoen en is een echte toevoeging aan je garderobe.

zomer sneakers

4. Asics gel sneakers €85

Omdat je niet altijd zin hebt in een uitgesproken outfit, hebben we ook nog de classic witte schoentjes in petto. Deze kunnen letterlijk onder iedere outfit.

sneakers zomer

5. New Balance sneakers met dikke zool €84,99

Bij deze gympen krijgen we een écht Amerikaans gevoel door de stoere LA/basketbal vibe. Wij zijn in ieder geval fan.

sneakers zomer

6. Nike M2K Tekno €98,95

Deze Nikes zijn afgelopen najaar uitgekomen in verschillende kleuren. Ze zijn te vinden in blauw & oranje, helemaal wit, helemaal blauw en ga zo maar door.

sneakers zomer

7. Nike Zoom 2K lila €90

Waarschijnlijk heb je deze al een aantal keer voorbij zien komen op je feed, want deze leukerds nemen Instagram helemaal over. Durf jij deze aparte sneakers aan?

Lees ook: De grote zwemkleding trends van 2019 die je echt overal gaat zien

Reageer op artikel:
Hier zijn ze! De allerleukste zomersneakers van 2019 die je ASAP in huis wil halen
Sluiten