Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 6 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Houd je niet van sporten? 5 x waarom jij gelukkiger én leuker bent dan anderen

Terwijl al je vriendinnen bezig zijn met hun goede voornemens en volop aan het sporten zijn, geniet jij lekker van alles wat hier niét mee te maken heeft. Je geniet van alles in het leven en dan met name het lekkere eten. En weet je wat? Jij bent stiekem ook nog eens gelukkiger én leuker.

Om 08:00 uur uit bed om te sporten? Jou niet gezien. Je draait je liever nog een paar keer om en komt er pas uit tot je helemaal bent uitgerust. Sporten is voor jou helemaal nergens voor nodig.

Waarom je gelukkiger bent als je niet sport

Waarom uren zwoegen in de sportschool als je ook gewoon een serie kan kijken of ergens lekker eten? Je hebt het leven helemaal door. Om de volgende reden ben je juist veel gelukkiger zonder dat sportschoolabonnement:

1. Je bent gezelliger

Tijdens een lekker hapje eten met de meiden maak jij je niet druk over hoeveel calorieën er in je gerecht zitten. Jij werkt het zonder probleem naar binnen en dat is maar goed uit. Genieten doe jij met een hoofdletter G.

2. Jij geniet van je avonden

Op je werk hoor je iedereen praten over sporten na het werk. Maar jij niet. Jij weet al precies wat je gaat doen wanneer je thuiskomt. Outfit uit, pyjama aan, Netflix erbij en genieten van een heerlijk avondje op de bank. Eerlijk, wie wil dat nu niet?

3. Je kan uitslapen in het weekend

Na een week vroeg opstaan wil jij niet ook op tijd uit bed in het weekend. Daarom beginnen jouw plannen ook pas na 11:00 uur. Jij slaapt eerst namelijk lekker uit zodat jij op maandag weer volledig uitgerust op de werkvloer verschijnt.

4. Je bent gelukkiger in de liefde

Je ziet ze wel voorbij komen. Koppels die samen sporten en gezond leven. Maar jij zit veel liever met je partner en een zak chips op de bank. Maar dat is niet alles. Je bent ook nog eens gelukkiger in de liefde dan die koppels die je voorbij ziet komen. Hier lees je waarom.

5. Je hebt geen last van spierpijn

Hoe vaak hoor je jouw vriendin na een keer sporten klagen over die verschrikkelijk spierpijn? Juist, enorm vaak. Ha, heb jij even geluk dat je hier niet van houdt. Kan je er ook geen last van hebben en loop je ook niet zo raar. Zo zie je maar net, hard sporten is niet eens goed voor je lichaam.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Houd je niet van sporten? 5 x waarom jij gelukkiger én leuker bent dan anderen
Sluiten