Emma Plasmans
Emma Plasmans Beauty en Style 23 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Hittegolf-alert: dit zijn ze, de 6 leukste bikini’s voor aankomende zomer

Deze week lopen de temperaturen hoog op en heb jij vast al zwemplannen gemaakt. Groot gelijk. Niets fijner dan lekker de verkoeling opzoeken. Maar heb jij al wel een fashionable bikini waarmee jij de zomer doorkomt? No worries, wij zetten de leukste bikini’s voor je op een rij.

Houd jij meer van een hoog uitgesneden broekje, een beugel-bikini of eentje met een halter? De keuze is reuze. Wij weten zeker dat er een perfecte match voor jou tussen zit.

Leukste bikini’s

Er is tegenwoordig zoveel leuke badkleding dat je vast door de bomen het bos niet meer ziet. Beautify zou Beautify niet zijn als we jou het zelf uit laten zoeken. Wij helpen je een handje op weg en selecteerden de zes leukste bikini’s voor deze zomer voor je.

1. Geblokte bikini van & Other Stories – €48 (samen)

Een beugelvormige bikini zie je nu overal. Deze geblokte variant is een echte musthave, hij staat iedereen. De stripjes bij de top én aan de zijkant van het broekje maakt het helemaal af.

Bron: & Other Stories
Bron: & Other Stories

2. Highwaist bikini van NA-KD – €34,90 (samen)

Simpel én sexy. Hoe beeldig is deze witte bikini van NA-KD? Het ouderwetse model komt weer helemaal terug en het staat iedereen sexy.

Bron: NA-KD

3. Kobaltblauwe bikini van Hunkemöller – €46,98 (samen)

Deze bikini is ontworpen door de one and only Vivian Hoorn, hoe leuk? En zeg nou zelf, deze kleur staat iedereen toch prachtig?

Bron: Bijenkorf
Bron: Bijenkorf

4. Lime-groene bikini van H&M – €24,98 (samen)

Eerlijk is eerlijk, iedereen ziet er stukken bruiner uit met deze prachtige groene kleur. Ook het topje zit mooi gekruist over de rug waardoor je een sportievere look krijgt. Enne.. de prijs is ook een absolute meevaller.

Bron: H&M
Bron: H&M

5. Rode bikini van Calvin Klein – €87,50 (samen)

Deze bikiniset is mega hip, wedden dat jij hierin de show steelt? En het leuke is, je scoort de top en het broekje nu ook nog eens in de sale. Jij weet wat je te doen staat..

Bron: Bijenkorf
Bron: Bijenkorf

Lees ook: Bikini aan en gaan: dit zijn ze, de leukste bikini’s voor 2020

Reageer op artikel:
Hittegolf-alert: dit zijn ze, de 6 leukste bikini’s voor aankomende zomer
Sluiten