Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 27 mei 2018

Partytime! Dit zijn de leukste festivals voor aankomende zomer

Het festivalseizoen staat weer voor de deur. En er is zoveel keus dus wat is wijsheid? Dat vertellen wij jou en daardoor wordt kiezen een stuk makkelijker. Voor een ieder wat wils, dit belooft een onvergetelijke zomer te worden.

Festivals zomer 2018

Yes yes yes, de leukste tijd van het jaar is inzicht; de zomer en de festivals. Voor je het weet sta je weer heerlijk te dansen in de zon, met vrienden en vriendinnen, genietend van de leukste muziekacts. Zoek je outfits vast bij elkaar en spaar voor de volgende feestjes:

Lente Kabinet

Dit festival was zo’n succes dat het niet meer uit één maar uit twee dagen bestaat. Noteer 26 en 27 mei in je agenda en dans op ‘t Twiske. Je kan zaterdag of zondag gaan, of allebei. De kaartjes kosten 42,50 euro en wanneer je beide dagen besluit te gaan slecht 68 euro. Het Lente Kabinet is onder andere zo leuk vanwege kunst en cultuur.

festivals

Open Air

Het festival wat iédereen kent of wel eens geweest is. En dat is niet voor niets, ieder jaar is het weer raak en minstens even leuk. Zaterdag 2 en zondag 3 juni vindt dit bruisende feestje plaats in Amsterdam. De reguliere kaartjes zijn helaas allemaal al uitverkocht maar gelukkig bestaat er Ticketswap en kan jij alsnog een kaartje bemachtigen.

Mystic Garden

Dit leuke festival vindt plaats op zaterdag 18 juni in Amsterdam. Dit is het ideale feestje wanneer jij met een grote groep vriendinnen gaat. Er bestaat namelijk groepskorting waardoor het nog aantrekkelijker wordt voor jullie. Zo houd je nog wat geld over waar je vervolgens een heerlijk drankje van koopt.

Ultrasonic festival

Zaterdag 14 juli vind dit leuke feestje in Utrecht plaats. Je kan een kaartje scoren voor 40,50 euro. Dit festival is een goede mengelmoes van house, urban, hardstyle en techno. Dit festival is ideaal voor een vriendengroep waarvan de muzieksmaak heel verschillend is, er is voor iedereen wat. Iedereen voelt zich hier thuis.

festivals

Welcome to the Future

Dit festival is geliefd door heel veel mensen. Het vindt plaats op ‘t Twiske op 21 juli. Deze prachtige locatie is dichtbij Amsterdam en ligt aan het water. Ook wat dit feestje betreft zijn de early bird tickets al uitverkocht, gelukkig kan jij nog wel een regulier ticket scoren. Dit is ongetwijfeld weer een topper op ons lijstje.

Solar

Dit festival is maarliefst vier dagen lang. Op die manier is er altijd wel een dag dat je kan. Solar lijkt qua sfeer een beetje op Open Air. De locatie van dit festival is in Roermond, van donderdag 2 tot en met zondag 5 augustus. Dit belooft een geweldig feestje te worden, wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in.

Reageer op artikel:
Partytime! Dit zijn de leukste festivals voor aankomende zomer
Sluiten