Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 9 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Versieren maar: hier scoor je de allerleukste kerstballen (die alles behalve saai zijn)

Cosy season (hallo kaarsjes, dekentjes, dikke truien) is begonnen en dat betekent eigenlijk maar een ding: de kerstboom mag weer van zolder en kan in de steigers. Tijd om de kerstkransjes er weer in te hangen en de leukste versieringen er bij te pakken. Qua kerstballen kan je natuurlijk gaan voor een perfect bij elkaar geselecteerd setje (boooring), óf je gaat dit jaar voor een (of een paar) van deze allerleukste kerstballen.

Wij hebben het werk al voor je gedaan, jij hoeft het alleen nog maar in je mandje te mikken.

De allerleukste kerstballen

Hoewel het nog wel even duurt voor het écht kerst is, voelt het al alsof het bijna zo ver is omdat veel winkels al vol liggen met prachtige kerstspullen. Zo hebben wij al de allerleukste kerstballen gespot, die jij dit jaar gegarandeerd in je boom wil hangen. Hier scoor je de allerleukste varianten. Eén tip: maak het jezelf niet te moeilijk met kiezen (aka bestel alles wat je leuk vindt), een kerstboom is nooit té vol.

Psst, sla dit lijstje alvast op voor kerst met Pinterest.

1. Xenos

Waarom voor basic kerstballen gaan, als je ook kunt kiezen voor hysterische varianten? Neem bijvoorbeeld de kerstballen van Xenos. Van een croissant tot een whiskeyfles en een tijgerkop: de keuze is reuze.

2. Blokker

Een ander adresje waar je zeker even langs moet (online of offline) om kerstballen te scoren is Blokker. Je vindt er hysterische varianten (zoals een tijgerkop of een autootje), maar ook wat rustigere “normale” kerstballen. Voor ieder wat wils.

3. Flying Tiger

Een andere winkel die je echt niet wil overslaan, is de Flying Tiger. Je vindt er hele leuke kerstballen voor een euro. EEN EURO! Ideaal om je collectie mee op te bouwen, of aan te vullen.

4. Sostrene Grene

Sinds kort heeft Sostrene Grene een webshop, waardoor het nóg makkelijker wordt om daar toffe kerstballen te scoren. Meer hoeven we eigenlijk niet te zeggen, neem vooral een kijkje.

5. Make-up Musthaves

Op de webshop Make-up Musthaves kan je ook met gemak je centen kwijt. Daar scoor je onder andere de kerstballen van Vondels Amsterdam en zoals je ziet: die zijn echt amazing.

Reageer op artikel:
Versieren maar: hier scoor je de allerleukste kerstballen (die alles behalve saai zijn)
Sluiten