Isis van Graas
Isis van Graas Life 4 juni 2019

Op zoek naar de lekkerste koffie van Amsterdam? Dit zijn de 6 leukste koffietentjes waar je ook wat lekkers kunt eten

Ben jij ook altijd op zoek naar de lekkerste koffie van Amsterdam? Wij hebben de allerleukste koffietentjes op een rij gezet, zodat je niet verder hoeft te zoeken.

Koek bij de koffie? Dat is geen probleem, want deze koffietentjes hebben ook een lekkere menukaart als het gaat om snacks.

Lees ook: Snel honger na het ontbijt? Zo hou je het vol tot lunchtijd zonder snacken tussendoor

De leukste koffietentjes van Amsterdam

De dag beginnen met een lekker bakje koffie maakt een hoop goed. Ren je vaak door de stad en heb je geen tijd om uit te pluizen waar de leukste koffietentjes zitten? Dit zijn de allerleukste koffietentjes van Oost tot West die op je lijstje mogen ontbreken.

1. Ree7 – Amsterdam Centrum

Dit kleine tentje verstopt in de Negen Straatjes trekt mega veel bezoekers vanwege de leuke inrichting en lekkere taartjes.

2. De Wasserette – De Pijp

Deze klassieker mag zeker niet van de lijst ontbreken. De Wasserette vind je vlakbij de Albert Cuypmarkt, dus perfect om even de drukte te vermijden na een rondje op de markt.

3. Anne & Max – Amsterdam Zuid

De lekkerste broodjes en high tea’s vind je bij Anne & Max. Gelukkig zit dit leuke koffietentje niet alleen in Amsterdam Zuid, maar verspreid over meerdere steden.

4. Lot Sixty One – Amsterdam West

Dit logo komt je zeker bekend voor? Urban Outfitters in de Kalverstraat heeft een mini-vestiging van dit koffietentje in de winkel zitten, maar in Amsterdam West zit Lot Sixty One ook.

5. Pluk – Amsterdam Centrum

Een leuk tentje vinden in het centrum van Amsterdam lijkt makkelijk, maar je komt al snel in een toeristentent terecht. Pluk is compleet het tegenovergestelde en misschien wel de allerleukste uit dit rijtje. Dit koffietentje heeft twee vestigingen in de Negen Straatjes en is perfect bereikbaar tijdens het shoppen.

6. Gartine Amsterdam – Amsterdam Centrum

De drukte in de stad vermijden, maar niet de stad verlaten? Dat willen we natuurlijk allemaal en dat kan bij Gartine. Dit kleine tentje is niet bekend bij veel toeristen en hebben naast lekkere koffie ook groenten en fruit uit eigen moestuin. Wij willen erheen.

Lees ook: Kopje koffie leeg? Deze app bepaalt wie van jouw collega’s koffie moet halen

Reageer op artikel:
Op zoek naar de lekkerste koffie van Amsterdam? Dit zijn de 6 leukste koffietentjes waar je ook wat lekkers kunt eten
Sluiten