Isis van Graas
Isis van Graas Beauty 24 feb 2020

Shoppen! Dit zijn de mooiste korte vestjes om er super stijlvol bij te lopen dit voorjaar

Het mag dan wel warmer worden, maar dat betekent helaas niet dat het zonnetje ervoor zorgt dat de truien uit kunnen. Wil je een nieuwe twist geven aan je look, maar er nog wel warm bijlopen? Dan zijn korte vestjes je nieuwe liefdes dit voorjaar.

Dit kledingstuk is net zo comfortabel, warm en wellicht nét iets stijlvoller dan een dikke trui. Wij noemen het een win-win situatie en slaan ze alvast in.

Korte vestjes

Bijna iedere online winkel heeft de collectie vol staan met deze trendy vestjes. Daarom hebben we de leukste verzameld en voor jou op een rij gezet. Kies jij voor de chique variant à la een echte Parisienne of zie jij de kleurrijke variant meer zitten?

korte vestjes
H&M

H&M lichtoranje vestje €49,99

Een simpele kleur doet het altijd goed in je garderobe. Dit komt doordat je het kledingstuk makkelijk kan combineren en natuurlijk omdat simpel automatisch stijlvol is. Dit lichtoranje korte vestje mag dan ook héél snel plek innemen in onze kledingkast.

korte vestjes
ASOS

Pretty Little Thing kort vestje met kleurvakken €24,99

Draag jij liever net iets meer kleuren in plaats van de simpele variant hierboven? Dat snappen we en dus hebben we dit ontzettend leuke vestje gevonden. Paars en roze zie je de laatste tijd vaak terug als kleurcombinatie, wat natuurlijk super leuk is.

korte vestjes
ASOS

& Other Stories lichtgroen gehaakte vestje €76,99

Als er een kleur is die je dit voorjaar vaak gaat zien, dan is het wel mint en lichtgroen. Dit korte vestje doet ons een beetje denken aan een kledingstuk dat je draagt tijdens een frisse voorjaarsochtend. Kortom: helemaal ons ding.

korte vestjes
Mango

Mango kort gebreiden vestje €35,99

Deze gebreide versie wil je niet missen dit voorjaar. Match ‘m met een mooie lichte broek en een paar gave cowboy laarzen en wij weten zeker dat jij de show steelt.

korte vestjes
Zalando

Mango lichtroze vestje €35,99

Voor de échte meisje-meisjes onder ons: dit lichtroze vestje wil je sowieso hebben. Om het iets op te spicen kan je een mooie bralette eronder dragen.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Shoppen! Dit zijn de mooiste korte vestjes om er super stijlvol bij te lopen dit voorjaar
Sluiten