Renée
Renée | LinkedIn Life 21 juni 2019

Redactietip: de beste series en films van Netflix #25

Het is het einde van de week en dat betekent dat het tijd is voor je wekelijkse Netflix update. Deze keer vertellen we je welke Originals echte aanraders zijn, zodat je op Netflix niet langer hoeft te zoeken naar een nieuwe serie of film om te kijken.

Zorg dat je een avondje vrij hebt om op de bank aan een nieuwe Netflix Original te beginnen, want wij hebben de leukste series en films van nu op een rijtje gezet.

De leukste Netflix Originals

Het aanbod op Netflix is zó groot dat het iedere keer nog moeilijker is om te bepalen wat je gaat kijken. Maar maak je geen zorgen. Wij hebben het lijstje al ingekort voor je. Dit zijn de leukste Netflix Originals van nu:

1. Dynasty

Gossip Girl, eat your heart out. Dynasty gaat net als GG over de superrijken en hun drama’s. De serie draait om twee steenrijke families, de Colby’s en de Carrington’s. Fallon, de dochter van miljardair Blake Carrington, ziet de nieuwe golddigger van haar vader niet zitten. Dat levert uiteraard de nodige drama op.

2. When They See Us

Probeer je tranen te bedwingen, want When They See Us is echt een tranentrekker. Het leven van vijf tieners uit Harlem wordt een nachtmerrie als ze vals beschuldigd worden van een bruut misdrijf in Central Park. Dat dit gebaseerd is op een waargebeurd verhaal maakt het nog schokkender.

3. Quicksand

Wanneer een tragedie afspeelt op een school in een rijke voorstad van Stockholm, wordt een welgestelde tiener verdacht van de moord.

4. Extremely Wicked Shockingly Evil and Vile

Deze film gaat over een alleenstaande moeder die valt voor Ted Bundy. Jarenlang weigert ze te geloven wat de echte waarheid is achter zijn misdaden.

5. Bodyguard

Oorlogsveteraan David is op het verkeerde moment op de verkeerde plek. Met zijn skills zorgt hij ervoor dat een trein niet wordt opgeblazen, waarna hij de functie als bodyguard van een belangrijke politica krijgt aangeboden.

6. You

Een charmante baas van een boekwinkel is geobsedeerd door een opkomend schrijfster. Hij neemt extreme stappen om haar aandacht te trekken.

Lees hier de update van vorige week.

Reageer op artikel:
Redactietip: de beste series en films van Netflix #25
Sluiten