Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 25 juli 2017

Leukste rondvaart ooit! Je kunt in een jacuzzi over de grachten varen

Een rondvaart door de grachten terwijl je wijn drinkt en muziek luistert met je squad, is super leuk om te doen. Net als chillen in een jacuzzi. En wat het allerfantastisch is is dat je deze twee dingen kunt combineren. Je kunt namelijk in een jacuzzi over de grachten tuffen.

Hoe heerlijk klinkt dit? Terwijl jij met je billen in een warme jacuzzi zit te bubbelen en wijntjes lurkt, langs allerlei mooie plekjes in de stad varen. En een beetje de show stelen, want je voelt je een ware koningin als iedereen naar jou wuift terwijl je zit te chillen in een bubbelbad.

Varen in een bubbelbad

Lijkt het je wat? Je kunt dit doen in verschillende steden. Bijvoorbeeld in Londen. Super leuk als je daar bent met je vriendinnen om dan een rondje te bubbelen. Ook in Helsinki, Turku, Egham en Zurich kun je varen in een jacuzzi.

Maar ook in ons eigen land kun je in stijl een stad verkennen. Je kunt namelijk ontspannend stomend door de Rotterdamse haven varen met je vriendinnen. Ook als het buiten koud is kun je in je bikini door de Maasstad. De hottug is namelijk altijd op de perfecte, warme temperatuur.

Dit is toch fabulous? Wij weten wel wat ons volgende Beautify-uitje zal zijn.

Dit is ook briljant: Te cool: Japan heeft nu een Google Maps street view voor katten

Reageer op artikel:
Leukste rondvaart ooit! Je kunt in een jacuzzi over de grachten varen
Sluiten