Nieuws 11 feb 2018 Lianne Görtz

Vrijgezellen opgelet! Dit zijn de leukste single events om een man te fixen

Als vrijgezel kun je de ware liefde zomaar op straat tegenkomen, vinden in de digitale wereld of ontmoeten tijdens een feestje bijvoorbeeld. Maar je weet nooit of die leuke man bezet is, of niet. Op deze plekken weet je in ieder geval zeker dat iedereen vrijgezel is.

Nu Valentijnsdag eraan komt, hunker misschien nog wel meer naar een man aan je zijde. Er zijn genoeg single events waar je leuke mannen tegen kunt komen.

Speeddaten

Veel speeddate-events zijn voor mensen boven de veertig. Maar als je goed zoekt, zijn er ook wel wat dingetjes te vinden voor iedereen in of rond de twintig. Zo kun je je voor 27 februari en 27 maart hier aanmelden voor een speeddate-sessie voor singles tussen 20 en 32 jaar.

Reizen met andere singles

Als je liever in een lossere sfeer contact zoekt met singles, dan kun je er ook voor kiezen om op vakantie te gaan met vrijgezellen. Er bestaat een organisatie die alles voor je fixt. Je kunt zelf kiezen voor wat voor soort vakantie je gaat en hoe duur je het wil maken. Heel chill.

Single events van datingapps

Als je online daten maar niks vindt, kun je wel een profiel maken in een datingapp en vervolgens naar een event gaan dat georganiseerd wordt door die app. Vaak kun je er alleen heen als je member bent. Lexa bijvoorbeeld, organiseert wekelijks verschillende single events voor meerdere doelgroepen.

Misschien wordt het kort dag om voor Valentijnsdag nog een date te scoren, maar alle andere dagen van het jaar zijn net zo leuk om met een man te daten. Have fun.

Reageer op artikel:
Vrijgezellen opgelet! Dit zijn de leukste single events om een man te fixen
Sluiten