Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 22 mei 2016

Lezen! 8 x bloedstollende thrillers die je in één ruk uit wilt lezen

Zeg je plannen voor de komende tijd maar af. En zeg dat Netflix abonnement maar op. Want wij hebben de bloedstollendste thrillers van het moment voor je verzameld en je wilt alleen nog maar lezen, lezen, lezen. Voor iedereen die heeft genoten van Gone Girl en Het meisje in de trein, zijn hier nog acht heerlijke boeken.

Daag me uit – Megan Abbott

[one_half][/one_half]
Dit boek draait om girldrama, next level. Over hiërarchie in een meidengroep en moord. Abby en Beth zijn beste vrienden, super populair en cheerleaden is hun leven. Als Colette, een nieuwe trainer, komt, wordt alles in de ar geschopt. De vriendschap tussen Abby en Beth komt onder druk te staan en als de geheime vriend van Colette ook nog dood wordt aangetroffen, weet Abby niet meer wie ze nog kan vertrouwen. [one_half_last][/one_half_last]

De verbeelding – Harlan Coben

[one_half][/one_half][one_half_last]Voormalig special forces pilote Mary gelooft haar ogen niet. Ze ziet haar tweejarige dochter spelen met haar man Joe. Maar, haar man is twee weken eerder vermoord. Ziet ze het nou goed? Maya moet de waarheid over haar man en zijn geheimen onder ogen zien.
[/one_half_last]

Niemand zeggen – Karen Rose

[one_half]
[/one_half][one_half_last]Mary Grace is ongelukkig getrouwd, Haar man is gewelddadig en ze belsuit te vluchten door haar eigen dood en die van haar zoon Tom in scene te zetten. Ze beginnen opnieuw in een nieuwe stad, met een kersverse identiteit. Mary wordt verliefd. Maar dan lijkt haar man haar op het spoor en beseft ze dat hij niet zal rusten voor hij haar en iedereen waar ze om geeft heeft vernietigd.
[/one_half_last]

Koelcel – Linda Samplonius

[one_half]
[/one_half][one_half_last]Sara wordt na een personeelsfeest wakker in het bed van haar collega Marcel. Ze weet weinig meer, maar ze denkt dat ze is gedrogeerd en verkracht. Ze raakt geobsedeerd door Marcel. Tot hij dood in zijn douche wordt aangetroffen.
[/one_half_last]

Wisseling van de wacht – Stephen King

[one_half]
[/one_half][one_half_last]Whoehoe, voor alle liefhebbers van Stephen King, toch wel dé thrillergod: er is een nieuwe. Het is het laatste – en bloedstollende – deel in de Mercedes triologie. Ken je die niet, begin dan gewoon bij deel één. Je krijgt er geen spijt van.
[/one_half_last]

In een donker donker bos – Ruth Ware

[one_half]
[/one_half][one_half_last]Nora gaat aar het vrijgezellenfeest van Clare, die ze al tien jaar niet heeft gezien. Ze ziet het als een kans om dingen uit het verleden achter zich te laten. Maar dan eindigt het feest in een moord. Probeer dit maar eens níet in één ruk uit te lezen.
[/one_half_last]

Maestra – L.S. Hilton

[one_half][/one_half][one_half_last]Een verhaal over kunst, nachtclubs en zoete wraak. Judith werkt overdag in een veilinghuis en ’s nachts als hostess in een chique club. Als ze een vervalst kunstwerk ontdekt, wordt ze ontslagen bij het veilinghuis en vlucht ze met een rijke klant naar de Franse Riviera. Dar smeedt ze haar wraakactie.
[/one_half_last]

Mea Culpa – Clare Mackintosh

[one_half][/one_half][one_half_last]
Waar iedere moeder bang voor is, gebeurt: Jenna’s zoontje Jacob laat haar hand los, rent over straat, wordt aangereden en overlijdt. De dader rijdt door. Ze trekt zich terug in Wales terwijl Inspecteur Ray Stevens zich over de zaak buigt. Wat volgt is een compleet onverwachte wending waar je nog dagen van wakker ligt. [/one_half_last]

Reageer op artikel:
Lezen! 8 x bloedstollende thrillers die je in één ruk uit wilt lezen
Sluiten