9 x waarom we een enorme crush hebben op Liam Ridley uit Dynasty

Toen in aflevering vijftien Liam Ridley verscheen, waren we allemaal op slag verliefd. Want holy moly, deze sexy gentleman laat onze harten sneller kloppen. Dankzij Liam zijn we echt verslaafd aan Dynasty en deze redenen hebben ervoor gezorgd dat we een crush op hem kregen:

De manier waarop hij kijkt als hij zoent

Het zoenshot van Fallon en Liam is je echt niet ontgaan (uhum zie foto bij dit artikel), want hoe hij haar aankijkt, haar kin vastpakt, zijn vingers op zijn eigen lippen legt om een verlegen lachje te verbergen. Smelt. Was jij dat maar.

Hij lijkt oprecht te zijn

Oké, hij heeft gelogen over zijn naam, maar toch hebben we het idee dat Liam de enige is die geen spelletje speelt. In tegenstelling tot de meeste mannen uit Dynasty die keer op keer het vertrouwen van Fallon beschadigen. Zijn gevoelens lijken oprecht te zijn en alleen al dat diner, hoe lief?!

Zijn goddelijke lichaam

Applausje voor de producenten, want gelukkig zien we Liam ook zónder shirt. Mét kleren aan is hij al super sexy en zonder shirt… Do we need to say more?

Hij is een schrijver en dat is echt romantisch

Liam blijkt eigenlijk een schrijver te zijn. En ook al heeft hij daarover gelogen, hoe erg kan het zijn? Schrijvers schrijven romantische verhalen en gedichten voor je. Wie wil dat nou niet?

Hij kijkt áltijd sexy

Is het je opgevallen dat Liam altijd sexy kijkt? En dan bedoelen we ook echt altijd. En deze foto bevestigt dat nogmaals:

Hij staat in je schaduw

Als er één ding is wat Liam niet is, is dat egocentrisch. In tegenstelling tot bijna alle andere mannen in de serie. En dat maakt hem nog zachtaardiger dan hij is. Hij zou een vrouw nooit overschaduwen en daarom alleen al houden we van hem.

Hij zet zijn eigen trots opzij

Fallon komt maar deels achter de waarheid. In tegenstelling tot de Carrington’s en de Colby’s speelt hij geen spelletje, maar verdwijnt hij uit het leven en zet zijn eigen trots daarvoor opzij. Ahhh.

Hij laat vrouwen lachen

Als je zelfs ijskoningin Fallon aan het lachen kunt krijgen, moet je wel van goede huize komen. Hoewel Fallon om bijna niemand lijkt te geven, zie je dat ze langzaam iets in Liam begint te zien. Smile.

Hij houdt van dieren

We hebben natuurlijk ook even onderzoek gedaan op Liam’s Instagram (in het echt Adam Huber) en hij is een hondenmens. Cuteeee. We zien alleen wel dat hij ook een vriendin heeft. Jammer.

Reageer op artikel:
9 x waarom we een enorme crush hebben op Liam Ridley uit Dynasty
Sluiten