Haha: het lichaamsdeel dat jij als eerste wast vertelt meer over jezelf dan je denkt

Ja, ja. Er wordt zowaar naar elke bizarre bezigheid onderzoek gedaan. Zo ook naar welk lichaamsdeel jij als eerst wast onder de douche. Blijkbaar zegt het meer over je dan je denkt.

Haar

Als jij als eerste je haar wast wanneer je onder de douche springt, dan ben je artistiek en creatief. Je bent een dromer en je hebt de kracht om meer te bereiken dan anderen. Je bent echter niet zo toegewijd als het gaat om doelen bereiken. Maar zodra jij vastberaden bent iets te bereiken, dan ga je daar 100 procent voor.

Geld is niet jouw nummer 1 prioriteit. Waarschijnlijk heb je heel wat artiesten en intellectuelen om je heen. Jouw sterkste punt is om een specifieke richting te kiezen en deze richting helemaal te omarmen. Jouw ideale man is de man die als eerste zijn borst wast.

Borst

Mensen die als eerste hun borst wassen zijn makkelijk in de omgang, directe en eerlijk. Je hebt een eigen mening en je houdt er niet van om afgeleid te worden als jij je probeert te focussen. Je bent een fijne lover, want je bent loyaal, trouw en altijd bereid om iets te offeren. Maar je mag soms wel wat meer relaxen hoor.

Onderarmen

Jij bent attent en betrouwbaar. Je staat altijd voor iedereen klaar en daarom ben je erg populair. Je kunt ook een tikkie naïef uit de hoek komen want je vertrouwt mensen die je niet zo goed kent veel te snel. Je vindt het dan ook moeilijk in te schatten of iemand de waarheid vertelt. Het helpt jou opzoek te gaan naar je innerlijke spiritualiteit. Jij past het best bij een man die als eerste zijn schouders wast.

Gezicht

Jij bent dol op geld. Je doet er dan ook alles aan om het te krijgen. Je houdt ervan om mensen om je heen te hebben.

Soms denken mensen dat je egoïstisch bent en dat je in je eigen wereld leeft, maar je hebt juist een levendige verbeelding. In een relatie ben je afhankelijk en je toont niet snel initiatief. Je past het best bij een man die een ander lichaamsdeel als eerst wast.

Schouders

Jij bent heel verantwoordelijk en erg gefocust op wat je doet. Normaal gesproken houd je van je tijd in je eentje doorbrengen en lekker Netflixen met jezelf. Dit is jouw manier om even helemaal bij te komen om je de volgende dag weer goed te kunnen focussen. Jij bent niet onder de indruk van geld en macht. In een relatie ben jij heel stabiel en trouw. Jouw ideale man is de man die als eerste zijn onderarmen wast.

Oksels

Je bent super creatief en hecht waarde aan intieme banden. Je kunt soms wat onzeker uit de hoek komen en daarom ben je vaak op de achtergrond. Maar wanneer mensen jou leren kennen, hebben ze een vriendin voor het leven. Jij zet een ander altijd op de eerste plek en bent eigenlijk te goed voor deze wereld. Maar, zodra je in de club komt en muziek hoort, ga jij helemaal los.

LEES OOK: Dit zegt je sterrenbeeld over wat voor trouwjurk het beste bij je past
trouwjurk horoscoop sterrenbeeld

Reageer op artikel:
Haha: het lichaamsdeel dat jij als eerste wast vertelt meer over jezelf dan je denkt
Sluiten