Jorine Beemster
Jorine Beemster Life 21 dec 2018

Is Licor 43 je lievelings? Dan wil je deze combinatie met witte chocola proeven

Taart en koffie zijn één van onze favoriete dingen op deze aardbol en Licor 43 al helemaal. Voeg deze drie dingen bij elkaar en je beleeft een smaaksensatie die je niet voor mogelijk had gehouden. In Hardenberg kwamen ze op deze geniale uitvinding en verkopen ze een aanbieding met dit heerlijke gele drankje.

Nadat we zelf in de keuken hebben gestaan voor de brownies, pannenkoeken en pepernoten met Licor 43 kunnen we nu zo aanschuiven om dit heerlijke drankje te eten. Er is namelijk een lunchroom die sinds deze maand een aanbieding bomvol Licor 43 serveert.

Lunchroom De Koffiepot heeft een december aanbieding met Licor 43

Lunchroom De Koffiepot in Hardenberg begrijpt onze liefde voor Licor 43. Zij bedachten daarom een december aanbieding die helemaal in het teken staat van dit geweldige drankje.

De aanbieding bestaat uit een witte chocolade-mascarpone bavarois met een topping van Licor 43 en passievrucht en een bodem van amandelkoek. Alsof het allemaal nog niet fantastisch genoeg is, wordt er ook een choco/koffie bij geserveerd met, je raadt het al, Licor 43.

Wij konden ons geluk niet op toen we dit nieuwtje te horen kregen. Jij ook? Plan dan snel een tripje naar Lunchroom De Koffiepot met je vriendinnen, want deze actie is alleen deze maand geldig.

Lolll! Er bestaat een Mens-erger-je-niet drankspel met Licor 43 en geloof ons, dat wil je echt spelen

Reageer op artikel:
Is Licor 43 je lievelings? Dan wil je deze combinatie met witte chocola proeven
Sluiten