Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 31 jan 2018

Met deze Licor 43 gevulde zoenen kan carnaval 2018 nu al niet meer stuk

Het is weer bijna het mooiste feestje van het jaar. Althans, voor alle zuiderlingen onder ons. Want daar is het alweer bijna tijd voor carnaval. Met deze alcoholische versnapering wordt het nog een stuk leuker.

Onlangs las je al dat de Bossche bol omgetoverd wordt tot een speciale carnavalseditie. Maar daar blijft het niet bij. Deze Licor 43 gevulde zoenen maken carnaval 2018 helemaal compleet.

Licor 43 gevulde zoenen voor carnaval 2018

Toen de Sint in het land was, werd het drankje al verwerkt in chocoladeletters. De lekkernijen vlogen als warme broodjes over de toonbank. Reden genoeg om met het komende festijn weer een nieuwe alcoholische versnapering te introduceren. Dit keer zijn het zoenen, ook wel bekend onder de naam negerzoenen, waarin Licor 43 in is verwerkt. En slagroom natuurlijk.

Je kunt de Licor 43 gevulde zoenen scoren bij Bakkerij Frits Mennens in het Limburgse Beek. Als dit net zo’n hit gaat worden als de chocoladeletters met Licor 43, dan kun je er maar beter snel bij zijn. Oh, ze zijn ook maar tot de carnaval te verkrijgen.

Hollen naar het zuiden. Kun je ook meteen nog even een feestje meepakken.

Reageer op artikel:
Met deze Licor 43 gevulde zoenen kan carnaval 2018 nu al niet meer stuk
Sluiten