Renée
Renée | LinkedIn Life 25 nov 2019

Lidl verkoopt nu kerstkostuums voor je hond en we kunnen niet aan hoe schattig het is

Je bent ongetwijfeld druk bezig om cadeaus te kopen voor alle lieve mensen. Maar heb je er al over nagedacht wat jij je trouwe hond wil geven tijdens de feestdagen? De Lidl aanbieding die de Beautify redactie spotte kun je vast niet laten gaan. Je kunt nu namelijk een hondenkostuum bestellen en het is zó schattig.

Jij ziet er tijdens de feestdagen altijd fleeky uit, maar je hond verdient het natuurlijk ook een heerlijk lookje. Dankzij de Lidl aanbieding van deze week kun je jouw moppie in een hondenkostuum hijsen. En of je hond eruitziet om door een ringetje te halen.

hondenkostuum lidl aanbieding
Lidl

Lidl aanbieding: scoor deze week een hondenkostuum

Lijkt het je fantastisch als jullie hond als elf, rendier of kerstman aan het diner verschijnt? Dan is dit je kans om zo’n veel te leuk hondenkostuum aan te schaffen. Vanaf deze week kun je de pakjes bestellen bij je favoriete Duitse supermarkt.

Mocht je nog geen idee hebben of je hond het pakje kan waarderen, dan hebben we goed nieuws. Het hondenkostuum is namelijk een cape, waardoor het makkelijk is om aan en weer uit te trekken. Voor €5,99 is het pakje al voor jou. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Meer lezen?

Reageer op artikel:
Lidl verkoopt nu kerstkostuums voor je hond en we kunnen niet aan hoe schattig het is
Sluiten