HEBBEN! Lidl verkoopt een waterhangmat die jou de hele zomer verkoeling biedt

Hè, hè, de zomer zet eindelijk door dus we kunnen serieus accessoires voor in het zwembad gaan kopen. Zoals elk jaar komt Lidl weer met musthaves die je nog liever vandaag dan morgen in huis haalt. Deze waterhangmat gaat jou de hele zomer koel houden en met een wijntje in je hand ben jij helemaal content.

Doe je ogen dicht, denk aan de warme zonnestralen op je huid en luister naar de geluiden van het zwembad. Jij ziet jezelf al helemaal liggen in deze waterhangmat want dat wordt jouw buddy deze zomer.

Waterhangmat van Lidl

Je favo koopjes supermarkt heeft de folder van deze week weer vol staan met toffe aanbiedingen. Ze verkopen natuurlijk weer floaties dit jaar (zelfs van een luiaard) maar ook deze andere gadget. In deze waterhangmat van netstof dobber je op het water maar hang je er zelf net onder waardoor je lekker koel blijft.

Verkrijgbaar vanaf maandag

De waterhangmat van Lidl is te verkrijgen vanaf maandag 3 juni in de winkel en in de webshop van de supermarkt. De zomerse musthave kost maar €9,99. Hier wil je toch de hele zomer in gezien worden?

En dan hebben we het nog niet eens over de bruine tan die je krijgt van op het water dobberen. Waar wacht je nog op?

Reageer op artikel:
HEBBEN! Lidl verkoopt een waterhangmat die jou de hele zomer verkoeling biedt
Sluiten