Op naar Lidl! Daar koop je deze week een airfryer voor slechts €50

Wij meiden zijn dol op gefrituurde snacks, maar laten ons nog weleens tegenhouden door het vet dat erin zit. De airfryer is wat dat betreft je beste vriend, maar voor dit apparaat moet je diep in de buidel tasten. Tot nu, want Lidl biedt ‘m deze week aan voor een prikkie.

Met gierende banden naar Lidl, want daar verkopen ze deze week een airfryer voor slechts vijftig euries. Deze heteluchtfriteuse bakt al je kaasstengels, bitterballen, frikadellen en frietjes goudbruin zonder dat er een spettertje frituurvet aan te pas komt. Klinkt dit niet als een droom?

Lidl verkoopt een airfryer voor slechts €50

Voor een goede airfryer leg je meestal een flink bedrag neer. En zeg nu eens even eerlijk, er zijn leukere dingen om je geld aan uit te geven dan een verantwoorde frituurpan, toch?

Toch weten we allemaal dat we dit ding nodig hebben in ons leven. Zo snacken we zonder ons lichaam vol te stoppen met foute vetten. En wat dacht je van al die heerlijke airfryer recepten op Facebook? Er gaat een wereld voor je open met dit apparaat in de keuken.

lidl airfryer €50

Voor €49,99 koop je een airfryer die van 80 tot 200 graden Celsius bakt. Bel de meiden maar vast op, want donderdag houden jullie een frituuravondje.

Vanaf donderdag 15 augustus is de airfryer van het merk Silvercrest verkrijgbaar in bij Lidl in de winkel en online.

Lees ook: Jummie! Deze frikandel speciaal is een droom die uitkomt

Lidl

Reageer op artikel:
Op naar Lidl! Daar koop je deze week een airfryer voor slechts €50
Sluiten