Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 2 juli 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij Aldi en Lidl van week 27

Het is weer maandag en de folders staan bomvol leuke aanbiedingen. Met wéér een mooie week in het vooruitzicht zijn dit de beste koopjes bij Aldi en Lidl.

Folder aanbiedingen Lidl

Het wordt super warm, dus dat is al reden genoeg om een barbecue te organiseren deze week. En geloof ons, dankzij de heerlijke hapjes uit de Lidl folder wordt het een smakelijk maaltje.

De marshmallows (79 cent) en chocoladefondue voor de bbq (2,49 euro) wil je ongetwijfeld in je winkelmandje stoppen.

folder aanbiedingen lidl

Je eigen alcohol maken is leuk, maar heb je er weleens over nagedacht om zelf frisdrank te maken? Nee? Zou je eens moeten doen met je BFF’s. Dankzij de soda stream (44,99 euro) is het namelijk appeltje eitje.

Oh, Lidl zorgt ervoor dat je handen nooit meer naar knoflook en uien ruiken. Jippie. In de folder staat namelijk een multihakker (11,99 euro) die dit klusje voor je klaart. Helemaal top.

folder aanbiedingen lidl

Folder aanbiedingen Aldi

Als je dan toch van plan bent om vlees en groenten te grillen ben je bij Aldi ook aan het goede adres. Bij dat eten heb je heerlijk drinken nodig, dus een paar flessen wijn komen goed van pas. Probeer bijvoorbeeld de rosé (3,99) of Amaretto likeur (4,99 euro) van Aldi als toetje.

Ook super lekker: je eigen milkshakes maken. Met de keuzes uit aardbei en banaan (1,49 euro) heb je binnen no time een McDonald’s waardig drankje op tafel.

folder aanbiedingen aldi

Over top aanbiedingen gesproken, een toetje is het beste aan je hele maaltijd en alcohol maakt het leven nog beter. Daarom gaan de limoncello desserts (2,49 euro) er vast wel in. Het taartje van limoenmousse met een topping van mango klinkt overheerlijk.

En tot slot: vergeet niet om je tuin of balkon te pimpen. De tuinlampenset (9,99 euro) die Aldi vanaf zaterdag verkoopt is helemaal We Heart It proof.

folder aanbiedingen aldi

Et voilà, dit zijn de beste folder aanbiedingen van Lidl en Aldi. Benieuwd welke koopjes van vorige week top zijn? Je bekijkt het hier.

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij Aldi en Lidl van week 27
Sluiten