Renée
Renée | LinkedIn Life 1 november 2019

Haha! Bitterballen roulette is het spel dat jij vanavond wil spelen

Heb je weleens van bitterballen roulette gehoord? Nee? Dan is hoog tijd om eens goed kennis te maken. Dit spelletje is niet voor de vrouw die niet tegen pittig eten kan, want het gaat er nogal heet aan toe tijdens dit roulette spel. Bij Lidl kun je nu een pakje kopen voor een leuke activiteit tijdens jullie meidenavond.

Is jullie gezellige avond niet compleet als er geen snacks in de Airfryer worden gestopt? Dan komt dit goed uit, want vanaf vándaag liggen de bitterballen roulette bitterballen in de schappen bij de supermarkt.

Bitterballen roulette

Mocht je de mensen in je leven graag uitdagen om een hete – lees: super pittige – bitterbal te eten, dan is dit dus je kans. De limited editon bitterballen roulette is iets wat je waarschijnlijk alleen nog maar dit jaar kan doen. We weten niet hoeveel pakjes Lidl heeft ingekocht en op = op.

Bitterballen Roulette

In deze verpakking zitten twee HELE HETE bitterballen! Met wie ga jij de uitdaging aan? ? Scoor de bitterballen vanaf 1 november in de winkel. OP=OP

In zo’n verpakking zitten in ieder geval twaalf ballen. Twee daarvan zijn lekker spicy, maar de grap is natuurlijk dat je helemaal niet weet welke bitterbal normaal is en bij welke je echt een glas melk nodig hebt. Je dikke wintertrui wil je voor deze challenge in ieder geval in de kast laten liggen, want de kans bestaat dat jij die hete bitterbal pakt.

Russisch roulette is er niks bij. Klik hier om naar de balletjes in de webshop te bestellen.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Haha! Bitterballen roulette is het spel dat jij vanavond wil spelen
Sluiten