Renée
Renée | LinkedIn Body & Mind 1 feb 2019

Lidl verkoopt een automatische buikspiertrainer zodat je de sixpack van je leven krijgt

Als je nu al bezig bent met project summer body is er heel fijn nieuws. Je favoriete budgetsupermarkt Lidl verkoopt namelijk iets wat ze een automatische buikspiertrainer noemen. En als we hen mogen geloven wordt het zo een stuk makkelijker om met een strakke buik op het strand te verschijnen.

Volgens onze collega’s van WANT werkt het als volgt. Je doet de band om en zodra je het apparaat aanzet stimuleert het je buikspieren met elektrodes. Het pakt s schijnbaar je schuine en voorste buikspieren aan, waardoor je nog effectiever je buik kunt trainen.

Waar bestel ik een prachtding zoals deze buikspiertrainer?

Denk je alleen nog maar: ik heb zo’n automatisch buikspiertrainer nodig zodat ik net een tikkeltje minder hard m’n best hoef te doen? Dan ben je dus bij Lidl aan het goede adres.

In de online webshop scoor je ‘m voor 24,95 euro. Daar lees je ook meer over hoe het precies werkt, wat je hoort te doen tijdens het dragen van de trainer en welke standen je dan kunt gebruiken.

Best een koopje, toch? Kun je ‘m mooi met een paar meiden uitproberen voor de zomer en lachen om het gekke gevoel op je buik.

Wow! Dit is hoelang het duurt voordat je buikspieren zichtbaar worden

Reageer op artikel:
Lidl verkoopt een automatische buikspiertrainer zodat je de sixpack van je leven krijgt
Sluiten